18.03.2008 21:19

Retrobament amb la victòria (33-22)

El Barça ha tornat a trobar-se amb la victòria després de dos partits consecutius sense sumar els dos punts. Els blaugranes han batut a l'Antequera per 33 a 22. La defensa i el contracop en el segon període han estat les claus de la victòria.

El FC Barcelona ha aconseguit dos punts d'or davant l'Antequera al Palau. Les victòries a partir d'ara per al conjunt entrenat per Manolo Cadenas tenen doble importància. Ara les distàncies amb el líder, el Ciudad Real, és d'un punt, a l'espera que aquest dijous els manxecs s'enfrontin a l'Ademar en el Quijote Arena. En el partit d'avui el Barça ha deixat clar quines són les seves principals armes per recol•lectar victòries. La defensa i el contracop han marcat les pautes del joc barcelonista. A la primera meitat els gols han estat escassos (13-10). A la represa els blaugranes han sortit amb molta més força a la pista i han donat més dinamisme al seu joc. David Barrufet ha tornat a jugar després de dos mesos de baixa. El seu company Rubén Garabaya ha marcat el gol 10.000 de l'Asobal i Laszlo Nagy ha estat el màxim golejador de l'encontre amb set dianes.

Els contracops marquen el ritme

QM3D7698.jpgLa primera meitat ha transcorregut amb total tranquil•litat per als dos equips. El marcador ha anat augmentant molt lentament. El contracop blaugrana ha estat el que ha donat el ritme al partit. En atac posicional, els malaguenys no ho han tingut fàcil. La defensa 6-0 dels de Manolo Cadenas ha estat a l'alçada i precisament ha estat aquest aspecte el que ha ajudat al Barça ha robar pilotes i sortir a la contra. Laszlo Nagy ha tingut una gran actuació en l'atac barcelonista. L'hongarès ha fos amb la seva esquerrana al porter de l'Antequera en quatre ocasions. El resultat amb el qual s'ha tancat el primer període ha estat de 13 a 10.

La defensa dóna més opcions

QM3D7644.jpgLa defensa blaugrana ha fet una correcta actuació en el primer període, però res comparat amb la segona meitat. Amb ella, ha millorat també el sistema ofensiu. El contracop ha tornat a ser la clau d'aquesta part final de l'encontre. A mesura que han anat passant els minuts, el Barça ha anat augmentant les distàncies. La màxima diferència del partit ha estat marcada per Rubén Garabaya (32-20). A més aquest gol ha coincidit amb el número 10.000 en l'Asobal. Els visitants han anat baixant el ritme a poc a poc i tots els esforços per a apropar-se als barcelonistes han estat inútils. Finalment el partit ha acabat amb un resultat de 33 a 22.

Barrufet surt a la pista

QM3D7584.jpgDesprés de dos mesos de baixa, David Barrufet ha tingut minuts en el partit d'avui. La seva primera aparició ha estat en el minut vuit de la segona meitat. El porter blaugrana ha sortit per intentar parar un llançament des dels set metres, i ho ha aconseguit. En el minut 22, el català ha tornat a sortir a la pista i ha estat esplèndid. Si ja l'Antequera ho tenia difícil per fer-se amb el gol, Barrufet els ha complicat encara més les coses. Kasper Hvidt ha acompanyat al ‘16' blaugrana a la porteria i també ha tingut una actuació destacada.
FC BARCELONA, 33
BM ANTEQUERA, 22

FC Barcelona: Kasper, Rocas (4), Noddesbo (2), Nagy (7), Lozano, Xepkin, Romero (4), set inicial, Juanín (5), Tomàs (3), Garabaya (2), Jerome (5), Barrufet, Nenadic (1) i Larholm.

BM Antequera: Ostarcevic (2), J.García (2), Ramos, Bustos (2), Ohm (6), Vico (1), J.Martínez, set inicial, Kogosev, Curkovic, X.Pérez, Lubej, Obradovic (2), A.Rodríguez (2) i J.S. Cid (4).

Parcials: (3-3), (5-3), (6-4), (9-7), (10-8), (13-10); (16-12), (19-14), (21-15), (26-19), (31-20), (33-22).

Àrbitres: Merino i Moyano.