15.03.2008 18:11

Derrota intranscendent (28-32)

Verónica Díez

El Barça ha tancat la segona fase de la Lliga de Campions amb derrota en caure davant el Pick Szeged per 28 a 32. El Pick ha demostrat des del principi que és un gran equip.

Els barcelonistes només han estat superiors al marcador durant els primers 16 minuts de partit. Ha estat llavors quan el Pick Szeged ha mostrat un joc de gran qualitat i ha començat a distanciar-se en el marcador. Un parcial de 0 a 6 ha donat el tret de sortida als hongaresos. El Barça no ha pogut frenar els de Szeged. A més, la pèrdua de pilotes ha facilitat les coses als visitants. Losert, des de la porteria, Romero i Rocas han fet un bon paper a la segona meitat, però ja era massa tard. Els d'Hongria ja van intentar desfer-se del FC Barcelona a casa seva, i aquest dissabte ho han aconseguit al Palau.

Amb aquesta derrota, el Barça perd la seva imbatibilitat després de onze anys sense perdre el Palau. El març del 1997 va ser l'última derrota del FC Barcelona a casa, davant el Celje Pivovarna Lasko.

Trepitjant els talons

QM3D9658.jpgEl Pick Szeged ha tornat a dificultar les coses al Barça. Els hongaresos han estat els encarregats d'obrir el marcador, de la mà d'un encertadíssim Andjeckovic. Larholm ha empatat a un el partit, i a partir d'aquest moment i fins al minut 16 de partit, els blaugranes no han deixat de portar el comandament. Això sí, els de Szeged els han trepitjat els talons en tot moment i no han deixat que els de Cadenas es distanciessin de més d'un gol. Venio Losert ha estat la figura clau del conjunt barcelonista en aquests primers moments, mentre que la defensa ha estat la del combinat hongarès.

El Pick Szegued agafa avantatge

QM3D0077.jpgA partir del minut 16 els visitants han aprofitat la pèrdua de pilotes dels de Barcelona i s'han anat distanciant al marcador. Un parcial de 0 a 6 ha deixat el marcador en 6 a 11. El Barça ha sabut reaccionar, però no ha tingut prou temps per canviar la situació abans d'anar-se'n al descans (13-16).

Els visitants no es rendeixen

QM3D9790.jpgEl Pick Szeged ha tornat a demostrar el seu potencial a la represa. Un parcial de 3-0 ha deixat els blaugranes a dos gols dels visitants (17-19). Quan semblava que el Barça estava a punt de remuntar el partit els hongaresos han tornat a sorprendre i han aconseguit una clara superioritat (22-27). Però, a més de l’encert de la seva defensa i de l’atac, Marjanac ha fet un autèntic festival des de la porteria. Venio Losert ha fet el que tocava des dels tres pals blaugrana. A quatre minuts per al final del partit Larholm ha marcat el 27 a 29 que donava esperances al Barça. Els d'Hongria han ajustat fins a l’últim moment i han tancat el partit amb un 28 a 32.

LA FITXA
FC BARCELONA, 28
PICK SZEGED, 32

FC Barcelona: Tomás, Nagy (4), Nenadic (2), Losert, Garabaya (2), Lozano (3), Larholm (4), set inicial, Kasper, Noddesbo, Juanín (3), Romero (5), Gull, Rocas (5) i Xepkin.

Pick Szeged: Marjanac, Stamate (1), Osmajic (3), Guionea (2), Zvizej (9), Herbert, Andjelkovic (10), set inicial, Puljezevic, Sutka (1), Djurkovic, Vadkerti (1), Krivokapic (3), Petrea (1) i Bajusz (1).

Parcials: (3-3), (4-4), (6-6), (6-11), (12-14), (13-16); (18-20), (21-22), (22-26), (23-27), (26-29), (28-32).

Àrbitres: Toma Plesa i Octavian Pripas.