08.03.2008 22:40

Directes a les semifinals (29-24)

Verónica Díez

El Barça ha guanyat el Gudme per 29 a 24. Els blaugranes han necessitat 21 minuts de joc per avançar-se en el marcador. Kasper ha brillat amb llum pròpia a la porteria.

Els danesos han demostrat que venien a Barcelona a donar-ho tot. Igual que els blaugranes, s’hi jugaven el pas a semifinals, i ho han deixat clar, sobretot a la primera meitat del partit. Al Barça li ha calgut posar-se al davant en el marcador per sentir-se còmode a la pista. El primer temps no ha tingut res a veure amb el segon. I és que els errors de les pèrdues de pilotes i les errades defensives dels primers 30 minuts s'han solucionat a la perfecció.

Patint fins al minut 21

QM3D9819.jpgEl Barça ha trigat 21 minuts a avançar-se en el marcador. Hallgrimsson i L. Hansen han marcat els dos primers gols per al seu equip. Aquest avantatge de dos gols ha estat la dinàmica de gairebé tota la primera meitat. L'agressivitat defensiva del Gudme ha causat problemes a l'atac blaugrana. Precisament gràcies als errors ofensius del Barça, els danesos han aconseguit mantenir-se superiors en el marcador. Quan l'electrònic marcava el 9 a 10, el Gudme ha perdut una pilota que ha acabat dins la seva porteria gràcies a Albert Rocas. L'exclusió de M. Hansen ha descol•locat el joc dels visitants. Ha estat llavors que els de Cadenas han marcat l'11 a 10 que els donava el primer avantatge en el marcador. Aquest avantatge ha donat molta més força al FC Barcelona, que ha millorat la seva defensa i no ha perdut tantes pilotes. Finalment, el primer període ha acabat en 16 a 11.

Qüestió de temps

QM3D9527.jpgEl Gudme ha sortit ‘endollat’ a la pista i, en cinc minuts, ha fet un parcial de 0-4 al Barça (18-14). Però els blaugranes li han tornat la jugada amb dos gols de Jesper Noddesbo i un d'Albert Rocas des dels 7 metres (21-14). A poc a poc els barcelonistes han anat aconseguint el domini complet del partit i han aconseguit un avantatge fins de nou gols (27-18). Els de Svendborg no han abaixat els braços i han tornat a fer un parcial de 0-3 (27-21). Però poc hi ha pogut fer ja el Gudme, que finalment ha caigut al Palau.
FC BARCELONA, 29
GUDME, 24

FC Barcelona: Lozano (2), Larholm (1), Romero (2), Noddesbo (6), Nagy (3), Rocas (5), Kasper, set inicial, Juanín (2), Garabaya (4), Jerome (4), Losert, Cañellas, Gull i Xepkin.

Gudme: M.Hansen (6), Jorgensen, Svensson (1), Hallgrimsson (2), Henriksen, Petersen (8), L.Hansen (4), set inicial, Larsen, Jernemyr, Gudjonsson, Jacobsen, Jensen i Ask.

Parcials: 2-3, 4-6, 7-9, 10-10, 12-10, 16-11; 18-12, 22-15, 22-17, 24-18, 27-20, 29-24

Àrbitres: Nordine Lazaar i Laurent Reveret.