FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

06.03.2008 10:06

Bons resultats

Verónica Díez


Tres dels quatre equips d’handbol base han sumat els dos punts aquest cap de setmana. Excepte el Cadet B, que disputà una categoria superior a la seva edat, la resta d’equips es van emportar el dos punts en joc.


La darrera jornada ha estat positiva per als equips de categories inferiors. Victòries del Primera Nacional, del Juvenil i del Cadet A. Només dos gols van privar de la victòria els nois del Cadet B de l’handbol blaugrana.

Cara i creu

La cara de la moneda la va viure el Cadet A, que va guanyar amb diferència a casa de La Salle Bonanova per 15 a 51 gols. Ara per ara, l’equip blaugrana es troba al capdavant de la classificació amb 10 punts, seguit del FC Barcelona B amb 6 punts. El cadet B (43-41), tot i perdre aquest cap de setmana contra el Tot Mataró JHM, ha aconseguit mantenir-se en aquesta posició. Els blaugranes no ho van posar fàcil als mataronins, ja que va ser un partit ajustat fins al final. El cadet B, però, va acabar perdent per dos gols.

El cap de setmana s’enfrontaran els dos cadets del FC Barcelona. El Cadet A, que ha guanyat tots els partits disputats, es troba 4 punts per sobre del Cadet B. Tot i que el Cadet A perdés contra el seus companys del primer any continuarien sent líders.

Lluitar per la primera posició


Pel que fa al juvenil, va aconseguir la victòria a casa de La Salle Bonanova (27-35). Amb aquest resultat, el FC Barcelona se situa al capdavant de la classificació a només dos punts del Bordils i La Salle. La propera jornada els blaugranes reben a la Ciutat Esportiva l’Handbol Pardinyes. El FC Barcelona hauria d’aprofitar aquest matx, assequible a simple vista, per tal de consolidar-se a la primera posició.

El segon equip del FC Barcelona va guanyar l’última jornada l’Algemesí per 38-28. Una victòria important per al conjunt blaugrana, que se situa en la sisena posició de la taula, igualat a 22 punts amb el BM La Roca. L’equip jugarà dissabte a casa de l’H. Esplugues, penúltim classificat de la Primera Nacional.

Bons resultats
Propera jornada
Primera Nacional
H. Esplugues – FC Barcelona
Poliesportiu La Plana
17:45 h dissabte 8 de març

Juvenil
FC Barcelona – H. Pardinyes
Ciutat Esportiva Sant Joan Despí
19:30 h dissabte 8 de març

Cadet A – Cadet B
FC Barcelona A – FC Barcelona B
Ciutat Esportiva Sant Joan Despí
9 h dissabte 8 de març

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana