FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

05.03.2008 17:16

“L'equip està compromès”

Verònica Díez


Manolo Cadenas està content amb l'actitud del seu equip en el partit davant el Teka. El tècnic blaugrana assegura que veu el seu equip molt compromès i que és així com s'aconsegueixen els bons resultats.


En el partit davant els santanderins el Barça no va estar tan encertat, sobretot en defensa, com en partits anteriors. El gran nombre de partits s'ha fet notar en els jugadors. Tot i així ells ho donen tot a la pista i aconsegueixen bons resultats, com el d'aquest dimarts (38-29).

Bon balanç del partit

QM3D7895.jpgCadenas ha fet un balanç positiu del partit davant el Teka Cantàbria. “En atac vam estar tan solts com en partits anteriors. En defensa, els primers quinze minuts vam estar molt encertats, però després vam afluixar fins al final de la primera meitat. Ells van sortir forts i van jugar bé en llarg”. Per la seva part, Cristian Ugalde ha comentat: “Ells van entrar molt bé en el partit i nosaltres una mica relaxats. Això es va notar. El més important és que al final vam guanyar sense dificultats. La defensa no va ser el millor de la tarda, però a la segona part això es va corregir i vam poder fer més contraatacs ràpids”.

Canvi de xip

QM3D7854.jpgDissabte que ve el FC Barcelona s'enfrontarà al Gudme danès. Aquest partit és molt important per als blaugranes. En cas de guanyar per més de dos gols de diferència, els de Cadenas es classificarien directament per jugar les semifinals. “Dissabte podem fer un pas decisiu i espero que l'equip respongui com sempre, posant el màxim interès”, ha explicat el tècnic barcelonista. Ugalde ha assegurat que el partit del Gudme és molt important. “Hem de sortir al nostre màxim nivell per poder sentenciar el pas a semifinals aquest dissabte”, ha afirmat el jugador.
“L'equip està compromès”
Desgast físic i psicològic
Al Barça només li queden dues setmanes amb dos partits cadascuna. Manolo Cadenas ha explicat que aquest ritme de partits suposa un desgast emocional i físic per als seus jugadors. Ara intentaran dosificar els entrenaments per no arribar amb poques forces als partits.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana