04.03.2008 21:38

Un Teka dur de mena (38-29)

El Barça ha guanyat el Teka Cantàbria per 38 a 29. Per als blaugranes no ha estat un partit fàcil, sobretot a la primera part. El Teka ha deixat veure a la pista el seu afany de victòria, però finalment el bon joc barcelonista ha estat decisiu.

El FC Barcelona ha tornat a demostrar que té un gran potencial defensiu, tot i encaixar 29 gols. Venio Losert, a la primera part, i Kasper Hvidt, a la segona, han tornat a defensar la porteria aferrissadament. Demetrio Lozano i Iker Romero han estat els homes més destacats en l’atac, amb sis gols cadascun.

El Teka posa les coses difícils

QM3D7829.jpgA la primera meitat el Teka ha posat les coses difícils al FC Barcelona. La seva agressivitat defensiva ha complicat l'atac blaugrana durant els primers deu minuts. Un parcial de 4 a 0 ha fet que els de Cadenas agafessin cinc gols de renda (11-6). L'exclusió de Xepkin ha ajudat els càntabres, que ho han aprofitat per anar augmentant el marcador. Malgrat això, els blaugranes han anat a poc a poc millorant el seu sistema defensiu i han aconseguit més gols de contraatac. Precisament, Cristian Ugalde ha estat un dels homes clau d'aquest primer període gràcies als gols marcats a la contra. Venio Losert també ha fet un bon paper a la porteria. En els últims minuts, el Teka ha ajustat el partit per anar-se'n al descans amb un resultat còmode (19 a 16).

Millora defensiva

QM3D7807.jpgLa segona meitat ha començat amb màxima igualtat. El Teka no ha deixat de lluitar. Manolo Cadenas ha aprofitat per rotar els seus jugadors i donar més frescor al joc. No obstant això, els visitants no han pogut seguir el ritme del partit i, a mesura que han anat passant els minuts, s’han quedat estancats. A més el joc blaugrana ha millorat sobretot en defensa. En aquest segon període ha estat Kasper Hvidt l'encarregat de delectar l'afició amb les seves parades. A quinze minuts del final, el Barça s'ha posat amb cinc gols d’avantatge respecte del Teka (28-23). La màxima diferència aconseguida ha estat la del resultat final, nou gols (38-29).

Joan Saubich, jugador del segon equip d'handbol del Barça, ha jugat per primera vegada davant la seva afició en la màxima categoria. Dimarts ja va jugar davant el Granollers, però, a diferència d’aquell partit, contra el Teka Saubich sí que s'ha trobat amb la porteria contrària i ha marcat un gol.

Amb aquesta victòria, els blaugranes es col•loquen com a líders provisionals, tot esperant que el Ciudad Real s'enfronti aquest dimecres al Granollers (20.45 hores).

FC BARCELONA, 38
TEKA CANTÀBRIA, 29

FC Barcelona: Rocas (3), Nagy (3), Romero (6), Lozano (6), Garabaya (3), Ugalde (4), Losert, set inicial, Noddesbo (4), Jerome (3), Nenadic (1), Larholm (4) i Saubich (1).

Teka Cantàbria: Marcos (1), Brajkovic (7), Cmiljanic (2), Bartolome (3), Blecic (8), Fernández (2), Kaffatos, set inicial, Doros, Solís (6), Reñones, Oliva, Gutiérrez, Río i Bauer.

Parcials: 3-2, 8-6, 11-7, 14-9, 18-14, 19-16; 23-19, 26-22, 28-23, 31-26, 35-27, 38-29.

Àrbitres: Miret i Alonso