01.03.2008 18:21

Amb un peu a les semifinals (27-32)

Verònica Díez

El Barça ha batut el Celje per 27 a 32. Amb aquesta victòria els blaugranes es consoliden en la primera posició del seu grup amb 6 punts. Kasper Hvidt i Laszlo Nagy han estat els autèntics protagonistes del partit.

El FC Barcelona ha aconseguit posar fi a la imbatibilitat del conjunt eslovè al seu camp. Ni l'ànim de revenja, ni el factor pista ni el fet que els locals necessitaven la victòria per no dir adéu a les semifinals no han pogut frenar els barcelonistes. El joc dels de Cadenas ha tornat a destacar des de la defensa i la porteria. A més, el treball a la contra també ha donat grans gols al Barça.

Continua la bona línia defensiva

Els primers trenta minuts de partit han tornat a estar marcats per l'agressivitat defensiva del conjunt blaugrana. El duo Xepkin - Nagy ha estat determinant en el 6-0 de Manolo Cadenas. L'hongarès tampoc s'ha quedat enrere en atac i ha tancat la primera meitat amb 5 dianes. El Celje no ha s'ha sentit còmode en l'atac posicional, ja que la muralla barcelonista l’ha deixat sense opcions. Per això els eslovens han optat pels llançaments exteriors de la seva primera línia. Kasper els ha posat les coses encara més difícils. I és que el danès ha tornat a estar impecable a la porteria.

El FC Barcelona ha estat l'encarregat d'obrir el marcador de la mà de Nagy. Els blaugranes han anat augmentant les distàncies a poc a poc. Un parcial de 0 - 4 ha posat el Barça set gols al davant del Celje (3-10). Els eslovens han tornat la jugada als de Cadenas set minuts després, però només han aconseguit deixar el marcador en 9 a 12. El primer temps ha acabat amb un resultat de 12 a 15.

El Barça silencia l'afició contrària

A la segona meitat el Barça ha estat capaç de silenciar l'afició del Celje amb el seu bon joc. El conjunt local ha sortit amb més força a la pista, ja que sabia que només li quedaven trenta minuts per resoldre el partit i no quedar-se fora de les semifinals. Poc ha durat la intensitat als eslovens. Els blaugranes han estat clarament superiors al Celje. Albert Rocas ha marcat el 18 a 26 (min. 44) que marcava la màxima diferència aconseguida pels barcelonistes durant el partit. Kasper ha continuat sent determinant des de la porteria. El seu company Laszlo Nagy també ha tingut una bona actuació en aquest segon període i ha batut el seu propi rècord de gols a la competició europea, que era de 7 (8). El desgast físic s'ha apoderat del Celje, que no ha estat capaç d'acostar-se als de Cadenas al marcador. El partit ha acabat amb el marcador en 27 a 32.
CELJE, 27
FC BARCELONA, 32

Celje: Sulic (2), Gajic (2), Spiler (5), Koksarov (3), Kos (1), Skof, Kozlina (2), set inicial, Gregorc, Trivundza (5), Rezar, Furlan (1), Gorensek (3), Stojanovic (3) i Terzic.

FC Barcelona: Kasper, Nagy (8), Noddesbo (4), Rocas (6), Lozano (2), Xepkin, Ugalde (4), set inicial, Garabaya, Jerome (3), Losert, Romero (5), Nenadic, Larholm i Gull.

Parcials: 1-3, 3-7, 4-10, 6-12, 9-14, 12-15; 15-19, 16-22, 19-26, 23-30, 24-31, 27-32.

Àrbitres: Miroslaw Baum i Marek Goralczyk.