FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

28.02.2008 20:19

“No serà el mateix que al Palau”

Verònica Díez


Cadenas està convençut que el partit contra el Celje serà molt més complicat a la seva pista que al Palau. El tècnic blaugrana demana al seu equip que lluiti per superar les complicacions de la pista eslovena i per aconseguir la victòria.


El factor pista sempre pot ser determinant en un partit d'aquestes característiques, però en aquest cas ho pot ser més. El pavelló del Celje és una autèntica olla de pressió i quan el rival és el FC Barcelona encara més. Els blaugranes ja saben el que és jugar allà. Quatre han estat les vegades que el Barça ha visitat el Celje i només ha guanyat en una ocasió. En el partit jugat al Palau, els barcelonistes van guanyar per 39 a 28.

Un partit complicat

QM3D0195.jpgManolo Cadenas sap que el partit a Celje serà complicat per al seu equip. Malgrat això, confia que els seus jugadors facin un bon paper. “És un partit molt difícil. M'agradaria que nosaltres fóssim una versió semblant a la que va oferir al Palau. Sé que és difícil, perquè aquí ens va sortir tot bé, però amb alguna cosa similar em conformo”, assegura l'entrenador del conjunt blaugrana.

Precedents negatius

De les quatre vegades que el Barça ha visitat la pista eslovena, només una ha acabat en victòria. Cadenas ho explica: “Això demostra la dificultat del xoc. Hi ha pocs equips que hagin guanyat en aquesta pista. Jo, per exemple, no ho he fet mai. Amb el Barcelona és la meva primera visita i espero que sigui la primera victòria. És complicat, perquè el Celje allà creix, juga amb molta intensitat i els àrbitres també juguen molt al seu favor. Hem de fer el necessari per superar tot això i aconseguir la victòria”.

Claus de la victòria

QM3D0498.jpgPer superar el Celje Manolo Cadenas ha assegurat que cal no perdre la cara al partit i que no afectin l'arbitratge ni la duresa de l'equip rival. Sempre cal tenir confiança en un mateix i competir amb les mateixes armes que ells. El tècnic barcelonista també sap quines són les claus del joc dels eslovens: “A casa seva tenen una gran defensa. A més, estan molt inspirats i aconsegueixen jugar a un nivell superior. En atac posicional són molt ràpids”.

Victòria obligada

El Celje Pivovarna es troba en la tercera posició del seu grup amb dos punts. Per això està obligat a guanyar aquest partit, per tenir esperances amb vista a fer-se un forat a les semifinals. “La seva victòria és més obligada i això els donarà encara més forces. Nosaltres tenim una altra motivació, que és guanyar, pel que suposa per a nosaltres quant a aconseguir assegurar-nos en la primera posició de la classificació i per demostrar-nos a nosaltres mateixos que estem forts i que tenim el coratge necessari per guanyar fora de casa”, assevera Cadenas.
“No serà el mateix que al Palau”
Tots viatgen
Manolo Cadenas viatja a Eslovènia amb tots els seus jugadors disponibles. Només Víctor Tomás, David Barrufet i Juanín es queden a Barcelona per lesió. El divendres el tècnic blaugrana decidirà quins són els 14 jugadors convocats per a aquest partit.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana