FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

27.02.2008 11:35

Un bon moment defensiu

Verònica Díez


Iker Romero ha assegurat que el seu equip es troba en un moment defensiu molt bo i que, gràcies a això, l'equip està obtenint molt bons resultats. La victòria de dimarts davant el Granollers (23-31) n’és un clar exemple.


El joc dels de Manolo Cadenas està cada cop més consolidat. La defensa s'ha convertit en un autèntic malson per als seus rivals. I després hi ha l’obstacle de la porteria per als qui superen la barrera blaugrana. A més, en atac el Barça està cada cop més encertat, sobretot en el contraatac. L'equip està content amb la feina diària i amb els resultats obtinguts.

Bona entrada en el partit

La temporada passada, el Barça va perdre a la pista del Granollers per 27 a 26. “Després de la derrota de l'any passat, vam tenir més precaució i sabíem que aquest partit sempre és especial i que la diferència a la taula no és tan gran. Això va condicionar la nostra entrada en el partit”, ha comentat Cadenas. Respecte al joc del seu equip, el tècnic blaugrana ha assegurat: “Es va veure l'equip amb una defensa molt sòlida, amb un Venio Losert que ho parava tot i això crec que ha contribuït a la nostra victòria”.

Els dos equips venien de jugar un partit aquest cap de setmana. “Els dos juguem partits molt importants aquest dissabte. Ells a la pista del Portland i nosaltres a la de l’Szeged. Nosaltres vam poder fer més rotacions i això ens va donar un plus en l'aspecte físic. De tota manera, en el primer temps, que és quan els dos equips compten amb el mateix potencial físic, nosaltres dominem”, ha afirmat Cadenas.

Millora diària

El Barça està jugant cada dia millor. En els seus últims compromisos, ha sortit airós de pistes com la del Valladolid i la del Pick Szeged. En el seu enfrontament davant el Granollers , els de Cadenas van brillar en pràcticament tots els aspectes del joc. Iker Romero, que va ser el màxim anotador (10), ha explicat que la defensa està en un moment òptim, la porteria ho està parant tot, i això està donant molta més tranquil·litat i fluïdesa en atac.

Xepkin, clau en la defensa

Jugadors i entrenador coincideixen a destacar Xepkin com un dels jugadors clau en la defensa blaugrana. “L'equip té molta més confiança en defensa i una de les raons és que es juga amb més soltesa i intensitat i els xocs són forts. Andrei Xepkin era la peça que faltava”, ha assegurat Manolo Cadenas. El seu company Venio Losert també ha destacat la tasca del dorsal ‘33' barcelonista i ha assegurat: “El fitxatge de Xepkin ajuda en defensa. Ara tenim un altre jugador gran que pot defensar i dóna descans als altres jugadors”.
Foto: Arxiu
Foto: Arxiu
Joan Saubich debuta
El jugador del segon equip del Barça, Joan Saubich, va poder debutar aquest dimarts davant el Fraikin Granollers com a jugador del primer equip. Saubich va sortir a la pista en els últims minuts i tot i que no va marcar gols, va assistir Jesper Noddesbo en un.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana