26.02.2008 22:56

El Barça torna a brillar (23-31)

Verònica Díez

El Barça ha brillat avui a la pista del Granollers. Els de Cadenas no han perdut el control del partit en cap moment. La defensa blaugrana i Iker Romero han estat determinants.

A la primera meitat el FC Barcelona ja ha sentenciat el partit amb un resultat de 12 a 17. El Granollers no ha pogut frenar el Barça i en molt poques ocasions s'han acostat al marcador als barcelonistes. Amb aquesta victòria, els de Cadenas es fan amb el liderat d'Asobal, a l'espera que aquest dimecres el Ciudad Real disputi el seu partit davant el CAI Aragó.

Romero marca el compàs

Iker Romero ha marcat les pautes del joc blaugrana. El dorsal ‘18' barcelonista ha marcat 8 gols, l'últim just abans que es xiulés el final del primer temps. El Barça se n'ha anat al descans amb un avantatge de cinc gols, 12 a 17, el màxim aconseguit fins ara.

El FC Barcelona ha estat molt encertat en defensa durant tot el primer període. Xepkin ha tornat a destacar en la part central del sistema defensiu barcelonista. El Granollers tampoc s'ha quedat enrere i ha asfixiat els de Cadenas amb el seu 6 a 0, sobretot en els primers moments. Malgrat això, els blaugranes han estat superiors durant tot el partit. Venio Losert ha posat les coses més fàcils als companys amb les seves parades. Només en el minut 13 els locals han estat a punt de posar el marcador en taules (5-6), però Jesper Noddesbo i Iker Romero han tornat a marcar distàncies (5-8).

Excel•lent en defensa

A la represa el Granollers s'ha trobat amb una autèntica muralla blaugrana davant. Andrei Xepkin, Laszlo Nagy i Rubén Garabaya han tapat la porteria com ningú. Això ha fet que els àrbitres haguessin de xiular passiva als locals, i que aquests no marquessin a penes gols. Losert ha fet la resta des de la porteria.

Tan bon punt ha començat el segon temps, Jonas Larholm ha marcat el 12 a 18 que marcava la màxima diferència del conjunt blaugrana. A partir d'aquest moment, els de Cadenas no han baixat dels cinc gols d'avantatge (15-20). Cristian Ugalde ha marcat el 19 a 27 que suposava el màxim avantatge del FC Barcelona en el partit.

Àmplia representació a la llotja

La llotja de l'olímpic de Granollers ha comptat amb una àmplia representació de la Junta Directiva del Club. Encapçalada per Jaume Ferrer, Vicepresident i directiu responsable de la secció d'handbol, l'acompanyaven a la llotja Toni Rovira, Rafel Yuste, Josep Lluis Vilaseca, Albert Perrín i Joan Boix.

A nivell executiu es trobaven a Granollers, el director general de seccions del club, Francesc Solanellas, el director tècnic de la secció, Enric Masip ,el reponsable de la secció Xavier O'Callaghan i el director de la Fundació del FC Barcelona, Lander Unzueta
BM GRANOLLERS, 23
FC BARCELONA, 31

BM Granollers: Svitlica (5), Viver, Campos (5), Cutura (1), Alamo, Andreu, Ferrer (4) -set inicial-, Pujol, Raigal (2), García (3), Navarro, Quindós, Sigtrygsson, Nowak (3) i Viver.

FC Barcelona: Losert, Ugalde (3), Noddesbo (5), Garabaya, Lozano (1), Rocas (3), Romero (10) -set inicial-, Kasper, Jerome (4), Nagy (2), Nenadic (2), Larholm (1), Xepkin i Saubich.

Parcials: 1-3, 2-6, 5-7, 8-11, 10-14, 12-17; 14-20, 15-21, 17-24, 19-27, 22-29 i 23-31.

Àrbitres: Casado Fernández i Vera Ávila.