FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

24.02.2008 10:14

Cadenas: “L'equip m'ha agradat molt”

Verònica Díez (enviada especial)


Manolo Cadenas ha assegurat que està content amb el rendiment del seu equip en el partit davant el Pick Szeged (28-33). A més, ha afirmat que els seus homes van jugar amb coratge i determinació.


El conjunt blaugrana va tenir seriosos problemes per batre l'equip hongarès , però finalment, i després de molt de treball, ho va aconseguir. L'equip està demostrant que té capacitat per sortir de les situacions difícils i que té un caràcter lluitador. Per això, el seu entrenador es mostra satisfet amb la feina diària dels seus jugadors.

Superant ambients difícils

El factor pista va poder ser determinant en el partit davant els de Szeged. Prop de 4.000 persones es van reunir per fer costat al seu equip a la pista hongaresa. Malgrat això, els blaugranes no es van enfonsar en cap moment. “Aquests partits són així. Es passen dificultats, però ja saps que hi poden haver moments dolents, com aquesta diferència de quatre gols, i que no tot serà dominar el partit com davant el CAI o el Celje. L'important és que l'equip sàpiga jugar com aquí i a Valladolid, en ambients forts, amb situacions difícils, i sapiguem remuntar partits. L'equip m'ha agradat molt, perquè té coratge i gran determinació per a la victòria. Avui, a més, jugadors com Venio Loser i Jonas Larholm, que normalment no gaudeixen de tants minuts, han estat molt bé a la pista”, ha explicat Cadenas.

En plena forma física

L'entrenador del conjunt blaugrana ha afirmat que la bona condició física dels seus jugadors és un dels aspectes que està ajudant l'equip a tirar endavant en situacions complicades. “Els jugadors han demostrat que són homes que es cuiden, que tenen una bona condició física, i això ajuda molt. Cal tenir en compte el gran nombre de partits que portem jugats i la intensitat amb la qual els jugadors afronten cada partit. Per això cal estar ben preparat, i ho estan. Això és possible gràcies al treball de tot el grup, tant el metge com el fisioterapeuta, el preparador físic i els mateixos jugadors”, assevera el tècnic.

Més a prop de la semifinal

Amb la victòria davant el Pick Szeged, el Barça ha aconseguit la primera plaça de la classificació del quart grup de la Lliga de Campions. Demà el Celje i el Gudme es veuran les cares i el guanyador empatarà a punts amb els barcelonistes. D'aquesta manera, el FC Barcelona avançarà dos dels seus rivals sabent que dos dels tres compromisos que li queden els jugarà a casa. Sobre això, Manolo Cadenas ha objectat: “Tot el que sigui guanyar ens acosta més a les semifinals. Hem de ser prudents i previnguts".
Foto: Arxiu
Foto: Arxiu
Pròxim compromís, Granollers
Dimarts que ve, el FC Barcelona s'enfrontarà al Granollers a la Lliga Asobal. El Barça tornarà a jugar en pista contrària i espera aconseguir els mateixos resultats que a la pista del Pick Szeged. La Lliga és un altre dels reptes dels blaugranes per a aquesta temporada, i es troben a un sol punt del líder, el Ciudad Real.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana