23.02.2008 18:00

Victòria de valor (28-33)

Verònica Díez (enviada especial)

El Barça ha guanyat el Pick Szeged per 28 a 33. Els últims vint minuts de partit han estat determinants per als blaugranes, ja que fins llavors ha estat el Szeged el que ha portat el comandament.

Els de Manolo Cadenas ho han passat malament aquesta tarda a la pista del Pick Szeged, però finalment han trencat la imbatibilitat dels hongaresos a la seva pista. La primera part ha estat dominada gairebé en la seva totalitat pels locals. I és que la seva gran força defensiva ha deixat el Barça sense opcions. Al segon període s'ha vist la cara oposada de la moneda: un FC Barcelona molt més posat en el joc i lluitador. Iker Romero i Petar Nenadic han estat determinants en aquest segon temps.

Agressivitat defensiva

El Pick Szeged ha mostrat el seu costat més agressiu des de la línia de sis metres. El 6-0 hongarès ha creat serioses dificultats a l'atac blaugrana. A més, Puljezevic, el porter local, ha estat sensacional. El Barça ha començat el partit amb un parcial de 0-3. A partir d'aquest moment els hongaresos han posat tota la carn a la graella perquè el partit no se'ls escapés. Al minut 10 el Pick Szeged s’ha avançat per primera vegada (5-4). Des d'aleshores, els de Manolo Cadenas no han aconseguit ni igualar ni superar el seu rival al marcador. A la part final de la primera meitat, el FC Barcelona ha estat a punt d'empatar el partit. Finalment, el primer temps ha acabat en 15 a 14.

Lluitant per l'avantatge

L'equip barcelonista ha sortit amb molta més força a la pista a la segona meitat. Durant onze minuts el conjunt blaugrana ha lluitat per avançar-se al marcador. Ha estat Iker Romero el que ha marcat el 21 a 22 després que el seu company Petar Nenadic deixés el marcador en taules en tres ocasions. No ha estat fins al minut 15 que els blaugranes han obtingut un avantatge de dos gols. Més ficats que mai en el partit, els de Cadenas han començat a marcar distàncies fins a aconseguir una diferència de cinc gols (25-30).