FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

19.02.2008 16:34

Amb ànim de revenja

Verònica Díez


Manolo Cadenas assegura que el seu equip afronta el partit davant el CAI Aragó amb ànim de revenja. Els blaugranes van perdre a Saragossa per 37 a 33 i ara volen treure's l'espina clavada amb una victòria.


Aquest dimarts el Barça s'ha entrenat per última vegada abans d'afrontar el partit davant els saragossans. Aquest enfrontament serà un dels més durs per als barcelonistes en aquesta segona fase de la Lliga. Malgrat això, els blaugranes confien en les seves possibilitats i en la força del Palau.

La primera derrota

cai.jpgEl CAI Aragó va ser l'equip que va donar la primera derrota al Barça aquesta temporada. “Ens van guanyar jugant molt bé. El fet de tenir ànim de revenja ens va bé, perquè guanyar aquest partit ens segueix deixant amb opcions amb vista a guanyar el títol”, afirma Cadenas.

El conjunt blaugrana té clares quines són les claus per no tornar a caure en els errors comesos a la pista del CAI: “Ara l'equip té més contundència i claredat en defensa. A més crec que juguem amb més fluïdesa en atac. Tenim un millor estat de forma que quan vam estar allà. També s'ha de tenir en compte que ells estan millor, perquè la temporada ha avançat i els equips milloren a mesura que passa el temps”, explica el tècnic barcelonista.

L'avantatge de jugar a casa

QM3D9149.jpgEl factor pista sempre és important a l'hora d'afrontar un partit contra un rival fort. Manolo Cadenas comenta: “Tots els equips juguen pitjor fora de casa i després en la seva pista pressionen més. Prova d'això és que nosaltres hem cedit molts partits en pistes contràries i al Palau només hem donat un punt”.

“Larholm ho està fent molt bé”

QM3D0088.jpgManolo Cadenas ha tornat a confiar en Jonas Larholm com a extrem esquerre. L'absència de Juanín, a causa de la seva lesió fibril•lar, ha donat més minuts al suec, que ha sabut aprofitar molt bé la seva presència a la pista. “Jonas (Larholm) ho està fent molt bé. En els entrenaments tinc la sensació que és un extrem més, el seu llançament és molt bo. L'altre dia va fer un gran partit i tornarà a estar davant el CAI com a segon extrem. A més en defensa ens pot ajudar també”, assegura l'entrenador.

Amb ànim de revenja
La mateixa llista de convocats
La llista de convocats per a aquest partit serà la mateixa que la del partit davant el Celje. Víctor Tomás, Juanín García i David Barrufet són baixa per lesió. Jerome Fernández ha estat el descartat.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana