13.02.2008 22:14

Victòria a la segona part (25-30)

El Barça d'handbol ha guanyat el Valladolid a la seva pista per 25 a 30. Els blaugranes han capgirat el marcador a la segona part, després de marxar al descans amb un resultat de 16 a 13 en contra.

Els de Manolo Cadenas han patit, com ja preveien, per aconseguir els dos punts al Poliesportiu Huerta del Rey. La primera part ha estat de màxima igualtat per als dos equips, encara que en els últims minuts ha estat el Valladolid el que ha aconseguit marxar en el marcador. El Barça ha afrontat el segon període amb més força i amb més encert, tant en defensa com en atac, i ha disminuït les distàncies, fins donar la volta al marcador.

Petar Nenadic cada dia aconsegueix millors resultats. En el partit davant els castellans, el serbi ha estat el màxim golejador de la nit amb set gols.

El Valladolid pressiona al màxim

El conjunt entrenat per Juan Carlos Pastor ha sortit al 100% a la pista. La seva gran velocitat ofensiva, juntament amb les errades defensives dels blaugranes han posat els castellans per davant, set minuts després de començar el matx. A partir d'aquest moment, el Barça no ha aconseguit ser superior en el marcador. Els dos equips han lluitat per augmentar les diferències, però només el Valladolid ho ha aconseguit, a deu minuts per arribar al descans.

La defensa, clau de la victòria

A la represa, Manolo Cadenas ha optat per canviar el seu sistema defensiu. La defensa 5-1, amb Cristian Ugalde en  l'avançat ha estat determinant per aconseguir el triomf. Prova d'això és el fet que el Valladolid només ha marcat  9 gols en els últims 30 minuts. Kasper Hvidt també ha tingut molt a veure, i és que el danès ha tornat a deixar sense opcions els seus rivals. El seu company Demetrio Lozano també ha destacat entre les files del Barça.

El FC Barcelona ha trigat només set minuts en igualar el marcador. Això ha donat confiança als blaugranes, que han començat a pressionar de valent. Després d'estar durant 18 minuts amb un avantatge d'entre dos i tres gols, els barcelonistes han fet  l'últim ‘sprint’ i han aconseguit el 25 a 30 amb el qual han tancat el partit.

Juanín amb molèsties musculars

Juanín García ha acabat el partit amb molèsties musculars i aquest divendres haurà de passar les respectives proves mèdiques a Barcelona.

BM VALLADOLID, 25
FC BARCELONA, 30

BM Valladolid: Sierra, Prieto (1), Murotavic (6), Raúl Entrerríos (6), Víctor Hugo (1), Chucho, Rentero (9), set inicial, Edu (2), Asier Antonio, Ávila (3), Lorger, Bilbija, Salva i Perales (1).
FC Barcelona: Kasper, Juanín (2), Lozano (6), Garabaya, Noddesbo (1), Nagy (2), Rocas (4), set inicial, Romero (4), Jerome, Cañellas, Gull (2), Ugalde (2), Nenadic (7) i Losert.

Parcials: 3-3, 6-5, 8-8, 11-10, 14-10, 16-13; 18-17, 20-21, 22-23, 24-26, 25-27, 25-30.

Àrbitres: Enrique Ríos i Alfonso Rodríguez.