10.02.2008 17:46

Derrota en els últims minuts (35-33)

El Barça ha caigut a la pista del Gudme per 35 a 33. Després de tenir pràcticament sentenciat el partit a la primera meitat, els de Cadenas han vist com se'ls escapaven els primers dos punts d'aquesta segona fase de la Lliga de Campions.

El Barça no ha pogut tancar amb victòria el seu primer compromís en la segona fase de la competició europea. A la primera part, els blaugranes han tret tot el seu arsenal ofensiu per marxar en el marcador. En el segon període, els danesos els ho han pagat amb la mateixa moneda i han aconseguit la victòria. Petar Nenadic ha tingut una gran actuació en el seu debut europeu igual que els seus companys, Iker Romero i Kasper Hvidt.

Alts i baixos en el marcador

Els primers minuts de partit han estat marcats per la igualtat en el marcador. El Gudme ha sortit a la pista en tromba i de seguida s'ha posat dos gols per davant dels blaugranes (2-0). El Barça se n'ha anat sentint cada cop més còmode en pista i ha empatat el matx (2-2). Els danesos no han abaixat la guàrdia i amb la seva potent defensa 6-0 i la seva rapidesa ofensiva des de la primera línia han tornat a posar-se per davant en el marcador (7-5). A partir d'aquest moment i fins al minut 17, el partit ha estat molt igualat.

Apareix el millor Barça

A 13 minuts per al final de la primera meitat, el Barça ha començat a mostrar el seu millor joc. Iker Romero ha posat al seu equip amb dos gols d'avantatge per primera vegada en tot el partit (10-12). El Gudme ha anat perdent força i això s'ha fet palès, en els sis minuts següents, en el fet que els danesos no han vist porta. Per contra, els de Manolo Cadenas han continuat augmentant les diferències, fins a situar-se cinc gols per davant dels locals (12-17). Els dos conjunts han marxat al descans amb un marcador de 14 a 19.

Es canvien les tornes

Si el minut 17 de la primera meitat ha donat el tret de sortida del bon joc barcelonista, en el segon període ho ha estat per al Gudme. Els primers minuts han estat de superioritat blaugrana, però amb el 25 a 29, marcat per Svensson, l’esperança ha tornat en el si de l’equip danès, que ha començat a creure que la remuntada era possible. Ell mateix ha estat l'encarregat de fer el 27 a 29. Sens dubte, una bona mostra del que li podia passar al Barça.  A cinc minuts per al final, Svensson ha empatat a 31. Els blaugranes han lluitat per tornar a posar-se per davant, però les ganes dels danesos han pogut més que el joc del Barça. Finament el partit ha acabat amb el marcador en 35 a 33.

Debut immillorable de Nenadic a Europa

Petar Nenadic ha debutat amb cinc gols en la competició europea. En el partit d'avui, el serbi ha tingut un gran nombre de minuts i no els ha desaprofitat. La seva gran compenetració amb Iker Romero i Laszlo Nagy han posat en serioses dificultats els danesos malgrat la derrota final.
GUDME, 35
FC BARCELONA, 33

Gudme: Henriksen, Jorgensen (3), Svensson (5), Hansen (6), Gudjonsson (7), Petersen (2), Hallgrimsson (3), set inicial, Larsen (1), Jernemyr, Jacobsen, Kirkegaard, Hansen (6) i Ask.

FC Barcelona: Kasper, Juanín (1), Garabaya (1), Ugalde (2), Romero (8), Nagy (6), Rocas (3), set inicial, Noddesbo (5), Lozano, Jerome (2), Losert, Cañellas i Xepkin.

Parcials: 3-3, 6-5, 9-9, 12-15, 12-17, 14-19; 17-23, 21-26, 23-28, 27-29, 32-31, 35-33.

Àrbitres: Candro i Claesson.