FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

07.02.2008 20:12

Cadenas: “A Nenadic només li falta temps”

www.fcbarcelona.cat


Manolo Cadenas es mostra molt satisfet amb el debut de Nenadic al Palau i confia en la millora de la primera línia de l’equip gràcies a les aportacions del serbi. ‘Juanín’ valora molt positivament la victòria contra l’Arrate en un partit difícil.


El debut del serbi Petar Nenadic al Palau no ha decebut el seu entrenador, Manolo Cadenas, que també es mostra satisfet amb la victòria de l’equip per 36-30 contra l’Arrate. Respecte del nou central, Cadenas afirma: “Encara li falta rodatge, sobretot en l’aspecte col•lectiu, però individualment demostra un gran talent tant en les passades com en els llançaments”.

Nenadic aporta creativitat

Segons l’entrenador del conjunt blaugrana, “les aportacions de Nenadic poden millorar molt la primera línia i aportar-hi creativitat i inspiració”. “Només li falta temps”, ha afegit. Encara queden molts partits per jugar, i segur que el serbi es consolidarà com una peça important del conjunt blaugrana, amb el qual ja ha marcat cinc gols en els dos partits que ha disputat.

La recuperació de pilotes clau

‘Juanín’ García, decisiu en la victòria de l’equip, amb 8 gols, ha comentat, pel que fa al partit: “Ha estat molt igualat, sobretot a la primera part, en què hem començat forts però, a poc a poc, hem perdut pilotes que ells han aprofitat per al contraatac, fet que hem d’evitar”. L’eficàcia de l’Arrate en els primers minuts ha posat les coses difícils als de Cadenas.

A la segona part “el Barça ha entrat amb més força defensiva, no hem perdut tantes pilotes i això s’ha notat en el resultat”, afirma Juanín.
Cadenas: “A Nenadic només li falta temps”
Nenadic, al Palau
El jugador serbi es va estrenar amb tres gols davant l’afició blaugrana. Les seves impressions després del partit van ser bones, i va valorar que l’Arrate no va ser un rival fàcil i que va aprofitar bé els contraatacs durant la primera part. Després del descans, però, “la defensa s’ha enfortit i els gols també han arribat amb més facilitat”, va destacar el nou central del FC Barcelona.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana