06.02.2008 21:16

Victòria lluitada (36-30)

El Barça ha guanyat l'Arrate per 36 a 30 en el seu primer partit del 2008 al Palau. La primera part ha estat molt igualada. Els d'Eibar no han aguantat el ritme de partit dels blaugranes en el segon període, i això s'ha notat al marcador.

L'Arrate ha tornat a donar una lliçó de superació, aquesta vegada al Palau Blaugrana. Si l'altre dia posava les coses difícils al Portland, avui ha estat el Barça el que ha patit la força dels bascos. Les rotacions que ha realitzat Manolo Cadenas al segon temps ha donat la frescor necessària al Barça per anar marcant les diferències a mesura que passaven els minuts. Juanín García, amb vuit gols, ha estat un dels homes clau del partit.

Màxima igualtat

Juanin.JPGEn els primers 30 minuts s'han viscut moments d'autèntica tensió entre els dos equips. El Barça ha estat superior pràcticament tot el primer període. Al minut 17 els blaugranes han tingut un ensurt quan l'Arrate els ha avançat per primera vegada al marcador (10-11). Juanín García ha igualat el marcador, i Jesper Noddesbo ha estat l'encarregat de tornar a posar el seu equip al davant (12-11). A partir d'aquell moment la màxima diferència dels de Cadenas ha estat de dos gols. Finalment, els dos equips se n'han anat al descans amb el marcador a 18 a 18.

El Barça imposa el seu ritme

Ugalde.JPGA la represa el Barça ha sabut corregir els errors de la primera meitat. Manolo Cadenas ha aprofitat per rotar els seus jugadors, i això ha donat molta més frescor al joc col·lectiu. Els blaugranes només han tardat cinc minuts a posar-se tres gols per davant, cosa que ha donat confiança als barcelonistes, que han implantat el seu ritme i les seves normes del joc a la pista. L'Arrate ha anat perdent forç a poc a poc i no ha creat perill per al FC Barcelona. El resultat final ha estat de 36 a 30 favorable al Barça.

Nenadic debuta al Palau

Petar Nenadic ha debutat davant la seva afició en el partit d'avui. L'Arrate ha encaixat tres gols del serbi, que ja en suma cinc entre els dos partits disputats. En acabar el partit el jugador s'ha mostrat content amb el seu treball i el del seu equip.

LA FITXA
FC BARCELONA, 36
JD ARRATE, 30

FC Barcelona: Juanín (6), Rocas (5), Romero (5), Kasper, Jerome (2), Garabaya (1), Nagy (5), set inicial, Noddesbo (3), Lozano, Losert, Ugalde (4), Nenadic (3), Larholm i Xepkin.

JD Arrate: Vargas (1), Berrios (10), Kobin (4), Cutura (7), Jurkiewizs (3), Malumbres, Carou, set inicial, Arrieta (2), Stefanovic, Vucinic, Arroyo i Rudovic (2).

Parcials: 5-2, 8-6, 10-9, 14-12, 16-15, 18-18; 24-21, 27-22, 29-27, 31-28, 35-29, 36-30.

Àrbitres: Roberto González i Ramón Fernández