FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

05.02.2008 13:38

L'Arrate, un rival perillós

Verònica Díez


Toni Gerona, segon entrenador del FC Barcelona, assegura que l'Arrate és un rival perillós i que el Barça ha de sortir a la pista igual de concentrat que davant el Teucre per obtenir bons resultats.


L'Arrate va jugar contra el Portland San Antonio en l'última jornada i fins als últims tres minuts va estar a una diferència de menys un o menys dos gols respecte als de Pamplona. Els bascos van posar les coses molt difícils al seu rival. Per això, els de Manolo Cadenas han d'estar atents al joc de l'Arrate per no endur-se cap sorpresa.

Toni Gerona ha analitzat les claus de l'Arrate per a Barça TV i el web del club, www.fcbarcelona.cat.

La força de la primera línia

arrate_1.jpg“Té una primera línia molt poderosa. Compten amb jugadors com Kovin, Jurkiewicz o Cutura, que són tres jugadors amb molta capacitat de llançament. El Cutura a més és molt bon director del joc i s'entén molt bé amb els seus laterals. D'altra banda, es troba Carou. És un pivot que sempre contra nosaltres fa bons partits”.

Rapidesa i decisió, claus per al Barça

“Contra l'Arrate és clau jugar molt ràpid i amb decisió. La seva defensa no és gaire forta. Sempre fan un o dos canvis atac–defensa, i crec que si nosaltres imprimim un ritme alt d'atac i som capaços de parar els seus atacs des de la primera línia tindrem moltes possibilitats de fer un partit com el que nosaltres volem”.

Bona actitud dels blaugranes

QM3D9769.jpg“Un resultat com el de dissabte (23-42) ens dóna molta confiança. Guanyar en camp contrari és molt complicat. Som conscients que el Teucro és un equip de la zona baixa, però això no treu el mèrit que va tenir l'equip de sortir amb una bona actitud a la pista. Penso que és destacable l'actitud amb la qual l'equip va afrontar el partit. Si afrontem tot el que ens queda de segona volta així, tenim moltes possibilitats d'aconseguir els objectius que volem”.

L'Arrate, un rival perillós
Nova mentalitat a l'equip
“Crec que tots els equips necessiten un rodatge. Hi havia entrenador nou, amb molts jugadors nous i això es nota. Hem passat moments molt bons i no tan bons, però això va bé perquè l'equip reflexioni quins són els seus punts forts i aquells que s'han de millorar. Aquesta és la nova mentalitat, conèixer els nostres punts febles, analitzar-los, corregir-los i tenir ganes de millorar-los dia a dia en aquesta segona volta”.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana