02.02.2008 22:48

Primera gran golejada de l'any (23-42)

El Barça ha aconseguit la seva primera victòria de l'any a la pista del Teucro, i ho ha fet per golejada (23-42). Els blaugranes han aconseguit el control del partit des del minut u. La defensa ha estat la clau dels de Cadenas.

El Teucro ha tornat a patir una gran golejada blaugrana, però aquesta vegada a casa seva. El resultat de 41 a 31 del partit d'anada al Palau no va satisfer el Barça, que ha tornat a l'Asobal amb les piles més que carregades. El FC Barcelona ha deixat pràcticament sentenciat el partit al descans. I és que el marcador marcava ja 9 a 25. La segona part ha seguit el mateix guió i el partit ha acabat en 23 a 42.

Domini absolut

El Barça ha mantingut la superioritat al marcador des del primer minut. A mesura que ha anat passant el temps els de Cadenas han anat augmentant les distàncies. La defensa barcelonista no ha donat treva al Teucro. Els gallecs han marcat el 3 a 8 i, durant els deu minuts posteriors, no han estat capaços de sobrepassar la muralla blaugrana. El FC Barcelona, no obstant això, no ha deixat de marcar fins a posar-se fins a 14 gols al davant dels locals (3-17). Des d'aquest moment i fins al final de la primera part les coses han canviat poc. Finalment, els dos equips se n'han anat al descans amb un resultat de 9 a 25 favorable al Barça.

Sense canvis

Poc han canviat les coses durant el segon període. El Barça ha continuat dominant a la pista i el Teucro no ha pogut fer res per frenar-lo. Els gallecs han tirat la tovallola i no han reaccionat en tot la segona part. A la segona part Manolo Cadenas ha aprofitat per fer més rotacions i ha donat minuts a tots els seus jugadors. El resultat final ha estat de 23 a 42.

Nenadic i Xepkin debuten com a blaugranes

Petar Nenadic s'ha posat, a la pista del Teucro, la samarreta blaugrana per primera vegada. El serbi ha marcat dos gols. Pel que fa a Xepkin, ha donat més força a la defensa barcelonista.
TEUCRO, 23
FC BARCELONA, 42

Teucro: Vigo (6), Dokic (4), Carrera (3), Benaches, Backovic (3), Jeraj, Uribe (1) —set inicial—, Bozic, Gedeón (1), Abilleira (1), Tsybanev, Muiña (1), Curuvija (3) i Veleiro.

FC Barcelona: Kasper, Noddesbo (4), Juanín (4), Lozano (4), Jerome (2), Romero (10), Rocas (9) —set inicial—, Losert, Ugalde (3), Cañellas, Nenadic (2), Gull (1) i Xepkin.

Parcials: 2-4, 3-8, 3-14, 4-18, 5-20, 9-25; 11-25, 13-30, 15-33, 19-37, 22-39, 23-42.

Àrbitres: Rafael Alberto García i Alberto Rodríguez.