FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

01.02.2008 16:58

Cadenas: “Volem començar amb fermesa”

Verònica Díez


Manolo Cadenas assevera que l'equip vol començar amb fermesa aquesta segona volta de la temporada. A més el tècnic barcelonista té esperances amb vista a aconseguir grans resultats en les tres competicions en les quals participa el Barça.


Una victòria en el primer partit oficial de l'any és l'objectiu del FC Barcelona en aquest moment. El Teucro no li ho posarà fàcil en la seva pista, però el conjunt blaugrana compta amb les ganes i la il•lusió suficient per fer un bon partit.

Bona progressió del Teucro

QM3D9712.jpgMalgrat guanyar només tres partits en la primera fase de la Lliga Asobal, el Teucro és un equip que ha anat augmentant el seu nivell de joc a mesura que han anat passant les jornades. “El Teucro és un equip que ha tingut una bona progressió al llarg d'aquesta temporada. Les seves victòries han estat en els últims partits disputats. Crec que a casa seva sempre és una altra història i no serà fàcil. Aquí la diferència va ser gran (+10), però la vam aconseguir en els últims 15 minuts, perquè durant els 45 primers el partit va estar igualat”, explica Cadenas.

“El cansament és una cosa que cal superar”

QM3D8608.jpgManolo Cadenas és conscient que la meitat dels seus jugadors compta amb un cansament extra després de participar en l'Europeu de Noruega. “El cansament és una cosa que cal superar. Crec que tenim una plantilla àmplia i hem d'intentar dosificar els esforços. Amb això serà suficient. De moment, jo he vist bé l'equip en els entrenaments. Hi ha dificultats que hem de superar, però sempre amb il•lusió i bona disposició ho volem fer bé”, assegura el tècnic barcelonista.

Cadenas: “Volem començar amb fermesa”
I dimecres l'Arrate
El Barça haurà d'afrontar dos partits d'Asobal en cinc dies. Si aquest dissabte és la pista del Teucro la que rebrà els blaugranes, dimecres que ve serà el Palau el que doni la benvinguda al JD Arrate. Els de Cadenas hauran de guardar forces per poder seguir el ritme desenfrenat de jugar dues competicions al mateix temps. I és que el diumenge 10 de febrer començaran els quarts de final de la Lliga de Campions. El FC Barcelona viatjarà a Dinamarca per enfrontar-se al GOG Gudme.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana