FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

30.01.2008 19:58

Primera presa de contacte

Verònica Díez


Els nou internacionals que han disputat l'Europeu de Noruega han tornat aquest dimecres al Palau Blaugrana per entrenar-se amb la resta dels seus companys. Ha estat el primer entrenament amb tota la plantilla.


Després d'un mes i mig sense compartir pista, els blaugranes estan contents amb el seu retorn a Barcelona. Després de passar les proves mèdiques i físiques pertinents, els jugadors s'han entrenat en doble sessió. Primer han fet carrera contínua, i més tard han començat amb la pilota.

Jornada intensa

QM3D8596.jpgLa jornada per als de Cadenas ha estat molt intensa. A les vuit del matí tota la plantilla menys Jerome Fernández i Jonas Larholm s'ha sotmès a diferents proves mèdiques. Després s'han dividit en grups i han fet el ‘course navete'. A la tarda la preparació ha estat al Palau Blaugrana, i ha estat llavors que s'ha començat a treballar amb la pilota.

Torna la competició

QM3D8625.jpgDissabte, a partir de les 20.45, el Barça s'enfrontarà al Teucro a Pontevedra. Aquest és el seu primer partit de l'any. Tots saben que no es pot cometre cap error. L'actual líder de la classificació, el Ciudad Real, està a un punt, i cal continuar escurçant les distàncies.

Primera presa de contacte
Nenadic, a la pista
Petar Nenadic s'ha entrenat aquest dimecres per primera vegada amb el seu nou equip al complet. El serbi s'està integrant perfectament tant als seus companys d'equip com al seu sistema de joc.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana