FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

23.01.2008 20:08

Amb ganes de tornar a la normalitat

Verònica Díez


Manolo Cadenas assegura que té ganes que tornin els seus jugadors internacionals per tornar a la normalitat de la competició. El 2 de febrer els blaugranes afrontaran el seu primer partit d'Asobal després de les vacances, davant el Teucro.


El 27 de gener s'acabarà l'Europeu de Noruega. És per aquest motiu que els blaugranes que disputen aquesta competició s'incorporaran als entrenaments la setmana vinent. De moment, Cadenas continua els entrenaments amb els cinc jugadors del primer equip que no han estat seleccionats i amb els deu jugadors de la base barcelonista que des del 8 de gener l’ajuden a preparar els seus entrenaments.

Última setmana sense els internacionals

framen_handbol_02.jpgPer a Manolo Cadenas aquesta és l'última setmana que no podrà comptar amb tota la seva plantilla en els entrenaments. Els components de la selecció espanyola podrien tornar abans. Després de la derrota d'aquest dimecres davant Suècia, el combinat dirigit per Juan Carlos Pastor no té opcions de jugar ni la semifinal ni la final, que tindran lloc aquest cap de setmana. “Desgraciadament, als espanyols ja els queden pocs partits, tot i que això pot ajudar que no hagi lesionats”, ha comentat el tècnic barcelonista.

D'altra banda, Cadenas està satisfet amb el treball realitzat pels blaugranes que han fet la preparació física a Barcelona.

Col·laboració màxima

QM3D9747.jpg“Des de començaments de temporada hi ha una col·laboració màxima entre l'equip i una bona línia de treball. Sempre es respira una gran ambició. Del que es tracta és de pensar sempre a millorar, i aquesta és l'actitud dels meus jugadors. És per això que estic content”, ha explicat l'entrenador del conjunt barcelonista. Cadenas espera que el seu equip continuï en aquesta línia per afrontar la següent fase de la Lliga Asobal. A més, Cadenas ha afegit: “Volem començar amb molta força i amb energia, perquè això pot ser condicionant per assentar les bases del final de la temporada”.
Amb ganes de tornar a la normalitat
Losert, d'exàmens
Venio Losert no ha pogut assistir a l'entrenament d'aquest dimecres, ja que ha hagut de presentar-se a un examen. Com el porter blaugrana, Joan Cañellas i Demetrio Lozano també hauran de superar els seus exàmens universitaris respectius.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana