FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

17.01.2008 01:43

“M'he sentit molt còmode a la pista”

Verònica Díez


Andrei Xepkin ha valorat la seva participació en els dos partits amistosos que ha disputat el FC Barcelona aquesta setmana, i assegura que s’ha sentit molt còmode a la pista. Malgrat tot, el jugador creu que encara ha de millorar alguns aspectes.


Quatre gols davant el BM La Roca i un davant el Fraikin Granollers és el resultat aconseguit per Xepkin en la seva reaparició als terrenys de joc. El seu gran potencial defensiu ha estat el més destacat dels dos enfrontaments. Després d'aquests compromisos, el jugador continuarà entrenant-se amb el primer equip.

Treballant per millorar

xepkin_en_el_campo.JPGXepkin no para de treballar dia a dia per acostar-se al nivell de joc que el va fer ser un dels millors jugadors d'handbol d'Europa. Conscient de les seves limitacions, el jugador d'origen ucraïnès pensa donar-ho tot els pròxims mesos per ajudar el màxim possible els seus companys. El mateix Xepkin ha comentat: “En atac encara he de millorar molt, i em falta comunicar-me més amb els porters. Amb el que em quedaria jo del meu treball és la defensa. Treballaré per millorar”.

“Donaré suport a l'equip en tot”

qm3d3426.jpgEl blaugrana ha explicat que en un principi està al primer equip per ajudar en els entrenaments i donar descans a jugadors que ho necessitin. El que sí que té clar Xepkin és que donarà suport a l'equip en tot.
“M'he sentit molt còmode a la pista”
Més tranquil a la pista
Xepkin ha afirmat que en el partit davant el Granollers va sortir a la pista més tranquil que davant el BM La Roca. “Els nervis els vaig passar el primer dia. A més, l'equip contrari del segon dia, el Granollers, ja t'aporta un plus de motivació”, ha explicat el jugador.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana