FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

14.01.2008 19:50

David Barrufet, sis setmanes de baixa

Gustau Galvache


El porter blaugrana es va lesionar la setmana passada en el partit que enfrontà la selecció espanyola amb l'Argentina. El porter català s’ha sotmès a proves mèdiques que han diagnosticat una ruptura miofacial de 15 centímetres al bessó intern dret.


David Barrufet va patir una topada en el transcurs del partit que la selecció espanyola disputava amb l'Argentina per preparar l’Europeu de seleccions, que s’iniciarà a Noruega el dia 17 de gener. Ja els primers instants es va tenir constància del grau de la lesió, i el jugador va viatjar a Barcelona per fer-se més proves mèdiques.

Les proves mèdiques realitzades pels Serveis mèdics del FC Barcelona han diagnosticat que Barrufet té una ruptura miofacial del bessó intern de la cama dreta. El temps aproximat per tornar als entrenaments és de sis setmanes, i el jugador no podrà participar en el campionat d’Europa de seleccions.

A més de no poder disputar l’europeu d’handbol, el porter del Barça es pot arribar a perdre la primera volta de la decisiva segona fase de la Liga de Camipons d’handbol, amb els partits davant l’Svendborg danès, el Picz hungarès i el Celje eslovè, a més de 3 o 4 primers partits de la segona volta de la Lliga Asobal.
David Barrufet, sis setmanes de baixa
En espera de Victor Tomas
A l’extrem blaugrana se li va reproduir la lumbàlgia que va tenir a mitjans del mes de desembre, fet pel qual va haver d’abandonar la convocatòria de la selecció. Demà se li faran més proves per donar-ne un diagnòstic definitiu.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana