FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

12.01.2008 12:30

Cadenas: “Xepkin aporta moltes coses a l'equip”

Verònica Díez


Manolo Cadenas es mostra satisfet amb el nou fitxatge del FC Barcelona, Andrei Xepkin. El tècnic blaugrana té clar que el que va ser jugador del Dream Team barcelonista pot aportar moltes coses positives al seu equip.


Xepkin, segons Cadenas, mai ha deixat de sentir-se jugador d'handbol malgrat estar retirat. Això, juntament amb les seves ganes de fer bé les coses i el seu caràcter motivador, són aspectes que fan que el jugador sigui un esportista exemplar.

Ajuda per a la segona volta

accix_b-valladolid_15-10.jpgL'entrenador del FC Barcelona afirma: “Xepkin té 42 anys, i a aquesta edat és difícil estar bé físicament. No obstant això, ell ho està. Per descomptat que comptarem amb ell per a la segona volta, ja que hi ha molts partits i el jugador ha demostrat als entrenaments que pot donar molt a la pista”. A més, Cadenas afegeix que el rus pot aportar moltes qualitats al vestidor i que té un gran interès. “A la pista és un jugador que amb la seva força física pot ajudar-nos molt en defensa. Nosaltres només comptem amb dos pivots, i normalment des d'aquesta posició es tenen moltes més lesions”, explica Cadenas.

“L'assumpte de Tomás és una pena”

QM3D0207.jpgVíctor Tomás ha hagut de deixar la concentració de la selecció espanyola a causa d'unes molèsties lumbars que tenia des de feia un mes. Respecte d’aquest tema, el tècnic barcelonista ha comentat: “És una pena, perquè ell tenia una gran il•lusió. És un jugador jove que està consolidant-se com a jugador internacional. Esperem que es recuperi bé, que Espanya arribi a l'Olimpíada i que Tomás hi sigui”.

Bon treball de l'equip després de les vacances

Després d'una setmana d'entrenaments després de les vacances de Nadal, Manolo Cadenas assegura que està content amb el rendiment del seu equip. “Sempre he dit que són jugadors que es cuiden molt, i és un plaer entrenar-los. Hi ha molt bon ambient entre tots, i anem agafant la forma a poc a poc”, afirma l'entrenador.

Cadenas: “Xepkin aporta moltes coses a l'equip”
Victòria d‘Espanya davant Montenegro
La selecció espanyola va guanyar dijous el seu primer enfrontament en el Torneig Internacional d'Espanya. Els de Juan Carlos Pastor van guanyar el combinat de Montenegro per un contundent 31 a 19. Aquest divendres a les 20.30 hores serà Argentina l‘equip que s’haurà de batre.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana