FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

09.01.2008 14:20

Bones sensacions després del retorn

Verònica Díez


Els jugadors del primer equip d'handbol del Barça que han tornat als entrenaments es mostren contents amb el retorn després de tres setmanes de vacances.


L’aturada de la competició ha anat molt bé a Demetrio Lozano, Venio Losert, Joan Cañellas i Cristian Ugalde. Els blaugranes arriben amb les piles carregades per afrontar l'època més complicada de les diferents competicions en les quals lluiten pel títol.

Deures per Nadal

QM3D6955.jpgEls de Manolo Cadenas no han deixat de treballar durant el Nadal. Els jugadors que no disputaran l'Europeu de Noruega s'han emportat deures per a les vacances. “Toni Rubiella ens va donar treball per a aquests dies que no hem vingut al Palau. Sobretot, ha estat treball físic, amb cursa i peses. Gràcies a això ara no ens està costant estar a l'alçada dels entrenaments”, comenta Cristian Ugalde.

Pel que fa a Joan Cañellas, explica que després de tants dies sense entrenar-se el cos ja li demanava tornar a l'activitat física. “Aquest mes estarem una mica més tranquils, perquè no tenim competició. Per això, intentarem millorar físicament”, assegura el blaugrana.

Agafant forces

QM3D0031.jpgAra els barcelonistes estan posant-ho tot per no quedar-se endarrere respecte de la resta dels seus companys internacionals, ja que ells estan en aquests moments entrenant-se a un nivell molt alt. Demetrio Lozano assegura: “És moment de carregar les piles per posar-nos forts. Les vacances han anat bé per desintoxicar-nos de la pilota, de l'handbol i de la competició, però hem d'afrontar amb moltes ganes el treball d'aquests dies per estar a l'alçada al febrer. Serà aleshores que ens trobarem amb partits molt complicats i que ens hi jugarem grans títols”.

En tres setmanes, tornada a la competició

QM3D9750.jpgEl 2 de febrer els de Cadenas començaran la segona fase de la Lliga Asobal. Vuit dies després arribarà el seu següent compromís, la Lliga de Campions. Per això no poden despistar-se ni un segon, perquè comptaran amb molt poc temps per preparar les competicions i gairebé no podran descansar entre partits. “Queden tres setmanes, però segur que ens passarà el temps molt ràpidament. Ens queden molts partits per afrontar, però ens adonarem que estem en la fase més important de la temporada al final del tot. Així que és important que ens centrem des d’ara”, comenta Cañellas. El seu company Cristian Ugalde afegeix: “Tenim per endavant els tres mesos més importants de la temporada. Tot serà molt complicat i hem d'estar al màxim per ser líders a l'Asobal, seguir guanyant partits a la Lliga de Campions i guanyar la Copa del Rei”.
Bones sensacions després del retorn
“Feia temps que no gaudia de tants dies”
Demetrio Lozano no jugarà aquest any amb la selecció espanyola d'handbol. El jugador ha assegurat: “Feia molt de temps que no gaudia de tants dies. Sobretot estic content perquè he estat molt tranquil amb la família. Altres vegades passava el Nadal viatjant d'un costat a l'altre amb la selecció. Si es lesiona algun dretà a la selecció hauré d'anar jo a jugar. Espero que tots tornin sans i sense lesions, i, el més important, amb una medalla. D'aquesta manera, segur que tornen molt més optimistes, i això anirà bé a l'equip”.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana