FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

22.06.2007 14:44

Cadenas arriba al Barça amb ganes de treballar

Meritxell Infante


Manolo Cadenas arriba al FC Barcelona amb molta il•lusió, conscient del gran pas que fa en la seva llarga trajectòria com a entrenador. El nou tècnic del Barça Cifec ha signat el seu contracte amb el club blaugrana.


Manolo Cadenas ha estat presentat en roda de premsa com a nou entrenador del Barça Cifec. Acompanyat pel president Joan Laporta i el secretari tècnic Enric Masip, Cadenas s’ha mostrat molt il•lusionat amb la nova etapa que comença al club blaugrana: “Crec que sortir de l’Ademar i venir a Barcelona és el millor que em podia passar”. Pel nou entrenador culer era una novetat parlar davant de tants mitjans de comunicació i s’ha mostrat impressionat per l’expectació que ha creat la seva presentació.

Guanyar al Palau

QM3D2794.jpgDeixa el club on ha passat els darrers 12 anys per fer el salt a un dels més grans del món. Cadenas ha reconegut que per als aficionats de Lleó és tot un orgull que el seu tècnic estigui ara a Barcelona. Com a entrenador de l’Ademar, Manolo Cadenas ha estat un rival aferrissat en les seves visites al Palau. En tota la seva trajectòria com a entrenador ha guanyat a domicili els blaugranes només en tres ocasions. “Ara guanyaré molts més partits al Palau, amb les tres primeres jornades a casa espero ja haver superat el meu rècord”, comentava l’entrenador lleonès.

El nou tècnic blaugrana assumeix que “és tot un repte estar aquí i emular el que han fet altres grans homes, amb menció especial a Valero Rivera. El meu objectiu és continuar el seu llegat i aconseguir el millor possible”. També ha agraït el comportament de l’anterior tècnic, Xesco Espar, que “tot i els rumors que hi havien m’ha fet sentir molt a gust”.

Buscar l’entesa amb els jugadors

QM3D2813.jpgEl tècnic lleonès és conegut pel seu recte sentit de la disciplina, però no arriba al Barça a imposar-se: “M’agradaria adaptar-me al club. Amb els jugadors, hem de buscar l’entesa”. Cadenas es posa com a objectiu que l’equip transmeti alguna cosa l’afició i això s’aconsegueix amb treball i constància. El nou entrenador blaugrana està satisfet amb la bona feina que s’ha fet en el capítol de fitxatges i amb el gran equip de treball que l’espera al club blaugrana. 

Cadenas arriba al Barça amb ganes de treballar
Formador de grans jugadors
Per les mans de Manolo Cadenas han passat grans jugadors a l’inici de les seves carreres. És el cas dels blaugranes Iker Romero i Juanín García. Però Cadenas ha recordat un jugador al qual va entrenar quan tenia 13 anys i que va fitxar pel Barça, el mític ‘Papitu’. En aquella moment va envejar la seva sort però ara ell també ha arribat al club blaugrana.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana