FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

15.06.2007 18:11

Enric Masip: “Calia fer un gir”

www.fcbarcelona.cat


Enric Masip ha reconegut que els resultats d’aquesta temporada no han estat com esperaven, i per això aquest “canvi de cicle”. El secretari tècnic ha mostrat la seva confiança en el nou tècnic del Barça Cifec, Manolo Cadenas.


En declaracions al programa 'Zona Mixta' de Barça TV, Enric Masip ha parlat sobre la contractació de Manolo Cadenas com a nou entrenador del Barça Cifec, en substitució de Xesco Espar. El secretari tècnic de la secció d’handbol ha assegurat que “calia fer un gir per donar a l’equip el distintiu de lluita que sempre ha tingut la secció”. Masip ha afegit que “creiem que és un canvi de cicle”. A més, Masip ha reconegut que aquest canvi ve donat perquè “l’equip aquest darrer any no ha estat encertat”.

Tècnic amb experiència

Enric Masip veu Manolo Cadenas com un entrenador “amb una carrera contrastada. Un tècnic exigent que fa falta”. A més, el secretari tècnic ha assegurat que “creiem que és un persona amb experiència. Ens dóna la credibilitat perquè l’equip recuperi la lluita i s’entregui a aquesta samarreta”.

Jugadors del futur

Un cop conegut el nou entrenador del Barça Cifec per a la pròxima temporada ara és moment de planificar la plantilla. Masip ha afirmat que “ja hi ha jugadors emparaulats però esperem que Manolo es faci en el càrrec. Encara no podem dir cap nom”. Amb tot, l’exjugador i ara secretari tècnic blaugrana ha declarat que el perfil que busquen “és de gent que tingui ganes de venir al Barça, encara que perdin diners. Amb ganes de guanyar i triomfar en el Barça”.
Enric Masip: “Calia fer un gir”

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana