FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

14.06.2007 18:11

Espar: “Totes les etapes són il·lusionants”

Meritxell Infante


Xesco Espar ha explicat al programa ‘Zona Mixta’ de Barça TV quina és la seva nova tasca en el club. El fins ara tècnic del Barça Cifec es mostra il•lusionat amb la nova etapa que enceta coordinant la preparació física al club blaugrana.


El món de la preparació física avança contínuament, sobretot a nivell tecnològic. Xesco Espar és molt conscient d’aquest canvi continu i, tal com ha explicat al programa ‘Zona Mixta’ de Barça TV, a partir d’ara es farà càrrec de seguir les novetats en aquesta àrea . “És díficil per als professionals que fan el treball diari estar al dia de tot”, opina Espar. “Amb el club hem pensat a dissenyar aquest càrrec per estar al dia de totes les noves propostes que hi ha i intentar que els nostres jugadors se’n beneficïin.”

xesco2.jpgEntre les seves funcions, Espar haurà de coordinar els preparadors físics, establir una metodologia de treball i després coordinar-ho amb tot l’instrumental que el servei mèdic pot aportar per tenir dades objectives del rendiment dels jugadors.

Engrescat amb la nova etapa

El fins ara tècnic del Barça Cifec està molt motivat amb aquesta nova tasca que se li encomana. “Totes les etapes que es comencen són il•lusionants. Sóc una persona que s’apassiona ràpidament i estic convençut que aquesta nova etapa serà igual d’il•lusionant com cada una de les etapes que he tingut al club”, assegura Xesco, que va començar com a jugador d’handbol ara fa 28 anys.
Espar: “Totes les etapes són il·lusionants”

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Bon balanç per la feina feta
Xesco Espar deixa la banqueta del primer equip d’handbol satisfet per la feina feta. “Hem aconseguit que el públic que ha vingut al Palau i ha seguit el que fèiem hagi estat orgullós de l’equip”, ha dit Espar. “No classificar-se per a la ‘Champions’ és la la principal decepció de la temporada. Però guanyar un títol dels importants a l’any és un bon balanç.”

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana