26.05.2007 19:06

Victòria de comiat (35-28)

Meritxell Infante

El Barça Cifec s’acomiada del seu públic aquesta temporada amb una victòria davant el Darien Logronyo per 35-28. Els blaugranes mantenen les opcions de quedar tercers i s’ho jugaran tot a la darrera jornada.

Els homes de Xesco Espar volien acomiadar-se de l’afició amb un bon espectacle per deixar un bon gust de boca els seus seguidors. Al final ho han aconseguit amb una recta final on tots els jugadors blaugranes han pogut participar de la festa al Palau. La victòria per set gols de diferència (35-28) deixa el Barça Cifec encara amb opcions de quedar tercers. Es decidirà tot a
la darrera jornada.

El Logronyo resisteix al principi

El partit ha anat igualat en els primers minuts, quan el Darien Logronyo ha jugat amb més ganes i encara li aguantaven les forces. Els blaugranes han administrat les diferències mínimes del principi del partit, però a partir del minut 20 han començat a ampliar les distàncies. La solidesa de Losert a la porteria ha donat ales al conjunt de Xesco Espar. Els blaugranes han desequilibrat el marcador abans del descans (17-12).

Festival a la segona part

QM3D6315.jpgL’inici de la segona part ha estat similar al de la primera, amb el Logronyo apretant per no quedar-se fora del partit, i ho aconseguia amb els gols de Marc Amargant que ho provava des de totes les distàncies. Però els blaugranes ja tenien la paella pel mànec i ja no s’han deixat sorprendre. Víctor Tomás i Juanín García han començat a superar amb claredat la defensa rival pels extrems, mentre que Iker Romero, màxim realitzador amb vuit gols, s’ha anat animant de cara a porteria. Un contracop de Tomás col•locava el màxim avantatge del partit, 30-22, al minut 12 de la segona part i el partit ja ha estat una festa pels blaugranes. Xesco Espar ha fet jugar a tots els seus homes, en el partit de comiat davant l’afició, i la victòria per set gols, 35-28, ha estat un bon missatge d’agraïment als seguidors culés.

Skrbic diu adéu al seu públic

qm3d6358.jpgPer a Dragan Skrbic ha estat un partit especial, ja que era el darrer com a jugador al Palau Blaugrana. El jugador serbi, que es retira, ha buscat insistentment el gol i l’ha aconseguit en el darrer minut de partit, el seu tribut a la pista on ha guanyat els millors títols de la seva carrera.

La fitxa
FC BARCELONA CIFEC, 35
DARIEN LOGRONYO, 28

FC Barcelona Cifec: Losert, Barrufet, Juanín (7), Víctor Tomás (5), Cañellas, Nagy (3), Iker Romero (8), Vori (4), Fernando Hernández (1), Jerome Fernández (4), Perunicic, Skrbic (1), Larholm (1) i Ugalde (1).

Darien Logronyo: Aguinagalde, Santibáñez, Romero (3), González (2), Guardiola (5), Tvedten (5), Masachs (2), Bakovic, Amargant (7), Alonso (3), Laclavic, Johansson (1), Decsi i Petersson.

Marcador cada cinc minuts: 3-2, 6-5, 9-7, 10-9, 14-10, 17-12 (descans); 19-15, 22-17, 25-20, 30-23, 33-26, 35-28 (final).

Àrbitres: Casado Fernández i Vera Ávila