19.05.2007 19:44

Guanyen amb patiment (27-28)

Meritxell Infante

El Barça Cifec s’ha imposat a l’Arrate per 27 a 28. Els blaugranes han arribat al descans perdent de tres gols però han reaccionat a la segona part i han fet valer la seva posició per davant a la classificació.

L’Arrate es presentava com un equip fort a la seva pista, i ha donat guerra durant tot el partit. El Barça Cifec ha anat a remolc a la primera part, però a la segona han reaccionat i han plantat cara a un rival que no tenia res a perdre. Els d’Espar no han llençat la toallola i no han deixat escapar el partit en els darrers minuts, quan han acabat imposant-se per la mínima, 27 a 28. Després d’una derrota i un empat, el conjunt barcelonista recupera el bon camí de la segona volta i continua amb opcions de lluitar per la tercera plaça.

L’Arrate, fort a la primera part

El partit ha anat molt igualat d’inici i cap dels dos equips marxava en el marcador, tot i que l’Arrate portava la iniciativa en el marcador. Els blaugranes no es posaven en cap moment per davant en tota la primera part. Els gols han anat caient d’una banda i d’una altra, però un parcial 3 a 0 en els quatre últims minuts abans del descans, han deixat els locals amb el primer màxim avantatge del partit, 17-14.

Reacció blaugrana amb Juanín

Els blaugranes han començat la segona part amb una remuntada definitiva que els ha tornat a posar dins del partit. Juanín García ha estat clau en la recuperació blaugrana, amb 9 gols, 6 a la segona part. L’Arrate ha tornat a igualar el marcador però el Barça Cifec aconseguia una i altra vegada petites distàncies de dos gols. Els 10 minuts finals han estat igualadíssims, però la reacció blaugrana ha arribat amb un parcial 0-3 en tres minuts, que ha posat amb dos gols d’avantatge els d’Espar. Davor Cutura ha acostat el seu equip a un gol però no han tingut temps per igualar-lo. La sort ha afavorit els blaugranes en un partit molt complicat.

La fitxa

JD ARRATE, 27
FC BARCELONA CIFEC, 28

JD Arrate: Malumbres, Vucinic (ps), Jurkiewizs (1), Gamboa (1), José Luis Cid (4), Arroyo (1), Salaberría (3), Carou (1), Rodríguez (1), Panadero (1), Kobine (5), Oliveira (3), Dalivor Cutura (3), Davor Cutura (3)

FC Barcelona Cifec: Barrufet, Losert (ps), Juanín (9), Tomás (2), Puig (4), Hernández (1), Fernández (1), Cañellas (2), Romero (5), Nagy, Vori (4), Larholm, Perunicic.

Parcials cada 5 minuts: 3-3, 6-5, 8-6, 11-9, 13-13, 17-14 (descans), 17-18, 19-19, 20-20, 23-23, 26-27, 27-28 (final)

Àrbitres: Merino Mori, Moyano Prieto