13.05.2007 17:24

Un empat agredolç (29-29)

Meritxell Infante

El Barça Cifec ha empatat a 29 amb el Portland en un partit que ha deixat insatisfets els blaugranes després d’haver dominat el joc en tot moment. La tercera plaça es complica una mica més però encara és possible.

El Barça Cifec tenia moltes esperances posades en el partit davant el Portland i això s’ha notat en l’entrega dels jugadors de Xesco Espar. Però els blaugranes han marxat amb mal gust de boca després d’empatar amb el segon classificat, un resultat que deixa insatisfets a tots dos equips. El conjunt culé encara té opcions de quedar tercer, ara està a només un punt de l’Ademar, però els barcelonistes han lluitat per merèixer la victòria.

Un Barça entregat

Els blaugranes han fet un molt bon plantejament de partit i han començat dominant amb claredat. L’encert de cara a porteria afavoria al Barça Cifec mentre que el Portland ha fallat nombrosos llançaments al començament del partit. Igor Vori des del pivot ha provocat molts penals, que han aprofitat tant Juanín García com Víctor Tomás des de la línia de 7 metres. Els blaugranes aconseguien la màxima diferència del partit, 6 gols, al minut 19 (12-6). En els deu darrers minuts abans del descans, el Portland ha reaccionat i ha aconseguit reduir la distància a tres gols (15-12).

Segona part més igualada

A la segona part s’han equilibrat les forces i el Portland ha comès menys errors de llançaments. Ruesga i Rocas ha estat els jugadors de l’equip navarrès amb més perill de cara a porteria, amb 7 gols cadascun. El marcador s’ha anat ajustant cada vegada més fins que el Portland ha aconseguit igualar-lo. Iker Romero ha desfet les diferents igualades però els blaugranes s’han quedat amb dos jugadors menys en els minuts finals amb l’empat a 29 al marcador. Víctor Tomás s’ha posat la samarreta de porter, en substitució de Losert, per tenir un jugador més en atac, però els blaugranes no han aconseguit marcar i endur-se una victòria que s’han merescut durant gran part del partit.

La fitxa

BARÇA CIFEC, 29
PORTLAND, 29

FC Barcelona Cifec: Losert, Juanín (7,4p), Víctor Tomás (8,5p), Salva Puig, Fernando Hernández, Jerome Fernández (1), Barrufet (p.S.), Cañellas (1), Iker Romero (6), Nagy (4), Vori (2), Larholm, Skrbic.

Portland San Antonio: Hvidt, Rocas (7), Rodríguez (2), Andorinho, Lozano, Vugrinec (1), Dominikovic (1), Carlos Ruesga (7), Svensson (p.s), Ortigosa (5,1p), Juancho Pérez (1), Jorgensen, Balic (5) i Kjelling.

Àrbitres: Martín Franco i Monroy Rodríguez

Marcadors cada cinc minuts: 4-2, 7-4, 10-6, 12-6, 13-9, 15-12 (descans); 17-15, 20-17, 22-20, 24-22, 27-26, 29-29 (final).