06.05.2007 17:48

Es complica la tercera plaça (30-28)

Meritxell Infante

El Barça Cifec ha caigut a la pista del CAI Aragó per només dos gols (30-28). Tots dos equips han anat molt igualats en el marcador amb diferències mínimes però un parcial 3-0 final dels aragonesos els ha donat la victòria.

Sabien que el CAI Aragó no seria un rival fàcil i que el partit es decidiria en els darrers minuts. Però els blaugranes comptaven amb donar un cop d’efecte en el moment decisiu que ha acabat donant l’equip local. La derrota per només dos gols (30-28) fa que els de Xesco Espar cedeixin la tercera plaça a l’Ademar, tot i que amb els mateixos punts a la classificació.

El Barça Cifec ha començat dominant el partit i de seguida s’ha col•locat amb tres gols d’avantatge (1-4). Nagy i Vori feien molt de mal a la defensa aragonesa. Però a mesura que avançava la primera part, els blaugranes han baixat el ritme i el CAI ha aconseguit neutralitzar el marcador al minut 15 (8-8). La reacció local es certificava amb un parcial 5-1 que els donava el domini del partit. Els blaugranes han aguantat el ritme fins al descans sense deixar que el CAI acabés marxant en el marcador, només amb un avantatge d’un gol (17-16).

Comencen bé la segona part

A la represa, els blaugranes han volgut donar un cop d’efecte amb un parcial 1-5 que els tornava el domini del partit. Amb un còmode avantatge de tres gols, els blaugranes no han acabat de marxar en el marcador, ni quan els aragonesos han jugat amb dos jugadors menys per exclusió d’Arrenhius i Vatne. El CAI s’ha crescut i amb un Pablo Hernández inspirat sota pals ha igualat el marcador. Dos gols de Sorli han igualat el marcador i dos gols d’Álvarez l’han capgirat. El penal final de Cartón ha donat la victòria definitiva a l’equip local.

Amb aquesta derrota, el Barça Cifec perd la tercera plaça en benefici de l’Ademar. Tots dos equips tenen els mateixos punts a la classificació, però el gol average afavoreix als de Lleó.

La fitxa
CAI Aragó, 30: Pablo Hernández, Lapajne; Vatne, Sorrentino, Cano (1), Víctor Álvarez (5), Prendes (4), Ortega (2), Rivera (3), Arrhenius (4), Knudsen (3), Cartón (6,4p) y Sorli (2).

FC Barcelona Cifec, 28: Barrufet, Losert; Juanín García (2,1p), Tomás (2), Fernando Hernández (1), Jerome Fernández (4), Cañellas (1), Iker Romero (2,1p), Nagy (5), Vori (5), Larholm (3), Skrbic (2) y Perunicic (1).