21.04.2007 20:43

Sense patiments (24-28)

El FC Barcelona Cifec s’ha imposat en la sempre difícil pista del Torrevella per 24-28. Els de Xesco Espar, que mai han anat per darrere, han arribat a tenir un màxim avantatge de vuit gols. Nagy ha estat el millor amb sis gols.

La victòria a la pista del Torrevella és la novena consecutiva per als homes de Xesco Espar, comptant les tres aconseguides a la Copa del Rei. El 24-28 final hagués pogut ser encara més ampli, ja que el FC Barcelona Cifec ha anat sempre per davant i ha arribat a tenir fins a vuit gols d’avantatge a la segona meitat. Amb aquest triomf, el conjunt blaugrana recupera la tercera plaça que ja tenia la jornada anterior i que només havia cedit temporalment amb la victòria de l’Ademar Lleó dimecres passat.

Renda decisiva

Ha estat en els primers minuts de partit quan el FC Barcelona Cifec ha agafat la renda que li acabaria donant el triomf final. Els llançaments des del nou metres de Nagy i Jerome Fernández han resultat decisius perquè els visitants s’avancessin en el primer temps, on el porter Barrufet ha tingut una actuació esplèndida. A la mitja part, 11-17 per als de Xesco Espar.

Màxima diferència i relaxació final

El partit ha continuat amb el mateix ritme que a la primera meitat. Els locals intentaven imposar un joc lent i de poca velocitat, sense contracops i força avorrit per al públic, però els blaugranes no s’han deixat encomanar per aquest estil i han continuat anotant gols amb relativa facilitat. Fruit d’aquesta efectivitat, els visitants han aconseguit un màxim avantange de +8 gols (17-25), que al final s’ha vist escurçat per culpa de la relaxació pròpia de qui se sap guanyador. Al final, 24-28 per als blaugranes, que acumulen nou triomfs consecutius.

LA FITXA
Torrevella, 24
FCB Cifec, 28

Torrevella: Moyano, Val (3), Mrvaljevic (6), Valçic (5), Vukas (6), Cuartero (2), Andersson (1) – set inicial-, Rochel, Ancizu, Meijer (1), Gómez.

FCB Cifec: Barrufet, Jerome (3), Iker Romero (4), Nagy (6), Juanín García (4), Vori (1), Tomás (2) – set inicial -, Puig (2), Hernández (3), Larholm, Skrbic (1), Perunicic (2).

Parcials cada cinc minuts: 2-3. 3-6, 5-10, 6-11, 7-14, 11-17 (descans) 13-19, 15-20, 17-24, 18-26, 21-26 i 24-28.

Àrbitres: Karrera i Fernández.