FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

06.04.2007 13:29

Ja és una realitat

L’extrem blaugrana Víctor Tomás ha estat elegit per participar en el Partit de les Estrelles que es disputa aquest dissabte a Roquetes (Almeria). El jugador format al planter blaugrana és ja un referent en l’handbol estatal.


Víctor Tomás és l’únic jugador blaugrana que saltarà a la pista del Pavelló Infanta Cristina de Roquetes (Almeria) aquest dissabte en el Partit de les Estrelles. I és que aquest jove jugador de 22 anys ja brilla amb llum pròpia. En la seva cinquena temporada a la màxima categoria, Víctor Tomás ha deixat de ser una promesa per convertir-se en un jugador molt gran. El seu caràcter lluitador i guanyador el fan tota una garantia en els moments difícils.

Debut internacional al Mundial

L’últim gran pas endavant el va fer en entrar a la convocatòria de Juan Carlos Pastor per disputar amb la selecció espanyola el Mundial d’Alemanya, un accés difícil en un equip consolidat. Tomás va demostrar en el seu debut que es mereixia la confiança, tot i que la selecció no fes el seu millor paper.

No li agrada perdre mai

Tot i ser un partit amistós, entre un combinat de jugadors espanyols i estrangers, Víctor Tomás no baixarà els braços en cap moment. De fet, al blaugrana no li agrada perdre mai i en qualsevol circumstància de partit lluita fins al darrer segon. Aquest esperit guanyador l’ha fet mereixedor de ser el tercer capità del Barça Cifec.
Ja és una realitat
El màxim referent del planter blaugrana
En Víctor és el referent de tot el planter de l’handbol blaugrana. El jugador esquerrà és un mirall pels nois que somien amb arribar algun dia al primer equip del FC Barcelona i l’orgull dels tècnics de l’handbol base, que veuen en ell la satisfacció per la feina feta.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana