01.04.2007 18:21

Xesco Espar: “Hem estat fluixos en defensa”

Després de la victòria davant el Teka Cantàbria (30-32), el tècnic Xesco Espar feia anàlisi d’un partit que va ser més incòmode de l’esperat. Els blaugranes van estar fluixos en defensa però van saber solucionar el partit en els minuts finals.

El partit davant el Teka Cantàbria va acabar amb victòria a domicili (30-32) però va ser un enfrontament incòmode per als blaugranes, que van patir més del compte davant un rival, a priori, inferior. No totes les victòries a la lliga Asobal són fàcils, per molt que el rival sigui penúltim a la classificació. Estar ferit de mort provoca reaccions i això és el que va fer el Teka.

El tècnic blaugrana s’explica un partit tan estrany per la situació dels càntabres a la classificació: “Ells estan en un moment complicat perquè estan a punt de baixar. Ha estat una reacció de caràcter.” Segons Espar, l’equip blaugrana “va sortir fort i concentrat, però hem estat fluixos en defensa. El pivot ens va guanyar per l’esquena i ens va fer molt mal a partir del minut 10.”

Continuen tercers a la lliga

L’absència de Nagy i Vori, dues peces clau per la línia defensiva blaugrana, es va fer notar davant el Teka, però pel tècnic blaugrana no és excusa, “tenim prou capacitat per afrontar les baixes en aquesta situació”. En la recta final van solucionar el partit amb solvència i es van aconseguir els dos punts, vitals per continuar tercers a la classifiació. “Portàvem molt bona ratxa, però això podia passar”, comenta Espar: “Ha faltat mantenir la intensitat durant tot el partit”, aspecte a tenir en compte quan es tornin a enfrontar a rivals amb problemes.
Sense lliga en Setmana Santa
Aquesta setmana torna a haver-hi aturada de la lliga Asobal, en aquest cas per la celebració del Partit de les Estrelles. Els jugadors que no marxin convocats, tindran uns dies de descans.