31.03.2007 20:42

Triomf incòmode (30-32)

El FC Barcelona Cifec s’ha imposat al Teka Cantabria a domicili per 30 a 32. Els homes de Xesco Espar han superat un partit complicat i mantenen la tercera plaça de la lliga Asobal.

Sabien que el Teka era un rival perillosament en crisi, tal com havia anunciat Xesco Espar, i finalment s’ha notat. La superioritat dels blaugranes s'ha fet evident d’entrada, però no han matingut la intensitat del principi i han vist com els locals retallaven distàncies amb perill. Els homes de Xesco Espar s’han acabat imposant per dos gols (30-32) però han acusat els errors en defensa.

Un parcial 0-6 d’inici

D'inici, els blaugranes han sorprès els càntabres i han obrert forat en el marcador, amb un parcial inicial de 0-6. El rival no ha fet el primer gol fins el minut 6. Però els d’Espar no han mantingut la intensitat i el Teka ha retallat distàncies amb un parcial de 7 a 2 i han empatat a 8 en el marcador. Els blaugranes han reaccionat i han tornat a marxar de 4. Al descans, el Barça Cifec tenia una renda de tres gols.

Fluixos en defensa

A la segona part el marcador ha estat més equilibrat, sense parcials clars per a un i altre equip. Això ha afavorit en principi el Teka, que ha empatat, de nou, a 18 gols. Els blaugranes, que han tingut en Skrbic al millor home en atac (7 gols), han pres la iniciativa en els minuts finals, recolzats amb una bona actuació de Barrufet a la porteria, i s’han endut la victòria final per 30 a 32.

LA FITXA
TEKA CANTABRIA, 30
FCB CIFEC, 32

Teka Cantabria: López (Martínez), Mikel Martínez, Vargas, Ben Amor (5), Stefanovic (2), Reñones (4), Milosalvjevic (7, 6p), Lamadrid, Río (5), Kozomara (6) y Zvizej (1).

FCB Cifec: Barrufet (Losert); Maqueda, Juanín (4), Tomás (3), Puig (4), Hernández (2), Jerome Fernández (5), Ugalde, Cañellas, Iker Romero (5), Larholm (2), Skrbic (7) y Perunicic.

Àrbitres: Gude Prego i Monge Arroyo

Parcials: 0-5, 3-7, 6-8, 8-11, 11-14, 13-16 (descans), 17-18, 20-21, 23-26, 24-28, 26-29 i 30-32 (final).