FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

30.03.2007 17:32

“El Teka està perillosament en crisi”

Deu dies després del darrer partit disputat, el FC Barcelona Cifec visita la pista del Teka Cantàbria, un equip en crisi que donada la seva necessitat de victòries no ho posarà gens fàcil als blaugranes.


Després del parèntesi de la setmana passada, els homes de Xesco Espar ja tenen ganes d’acció. El Barça visita la pista del Teka Cantàbria (dissabte a les 19.00 hores) amb l’objectiu de mantenir la tercera plaça de la lliga Asobal. Els blaugranes afronten aquest partit amb confiança, ja que es veuen les cares amb el penúltim de la classificació. Amb tot, per al tècnic blaugrana el Teka “és un equip perillosament en crisi. Aquests són els moments que els rivals de la part baixa ja no poden escollir on guanyen punts. Especialment el Teka, com va passar amb el Bidasoa, que van al darrere i estan en zona de descens. Per tant, és un rival que es fa perillós.”

Els problemes del Teka

La situació del Teka ve condicionada per les lesions i per problemes econòmics. Espar comprèn el moment del rival: “Jo em poso en la pell de l’entrenador i demanar esforç i concentració en aquests casos és complicat. A més la lliga Asobal no perdona, tothom va sumant punts i ells han entrat en una dinàmica difícil”.

Guanyant força física

Els blaugranes arriben a aquest partit després d'un parèntesi de deu dies sense competició oficial. Però la feina d’aquesta setmana llarga no ha estat només centrada en estudiar el rival. “Dediquem el principi de la setmana a millorar nosaltres, amb una càrrega física forta per anar guanyant força per arribar fins a final de temporada”, explica l’entrenador blaugrana, que afegeix: “La preparació del partit del Teka ha estat pràcticament de dos dies, dijous i divendres.”
“El Teka està perillosament en crisi”
Nagy i Vori, baixes
Laszlo Nagy encara està recuperant-se de la lesió a l’adductor que va patir davant el BM Valladolid en el darrer partit disputat i no podrà jugar contra el Teka. Tampoc ho podrà fer Igor Vori, que arrossega una contractura muscular cervico-dorsal al costat esquerre, però que ha quedat fora de la convocatòria per la mort del seu avi.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana