FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

27.03.2007 13:48

‘Planning’ setmanal d’handbol

Amb un partit per setmana, el Barça Cifec canvia el ‘planning’ de feina. Els homes de Xesco Espar tenen cinc dies per preparar cada partit de lliga Asobal i el treball es distribueix de diferent manera.


En aquesta recta final de la temporada, el Barça Cifec només haurà de disputar un partit per setmana. Això ha portat l’equip tècnic de l’handbol a planificar el treball en cinc dies, a diferència de la primera part de la temporada, amb doble partit entre dimecres i dissabte.

La setmana comença amb doble sessió el dilluns i el dimarts. Al matí fan sessió física amb peses i a la tarda, treball amb pilota, però més a nivell individual i amb exercicis variats. El dimecres comença a baixar la intensitat i van a córrer pel matí. Dijous i divendres es prepara el partit de dissabte centrant-se en l’estil de joc del rival i reforçant els punts febles de l’equip.

Modular l’esforç

Aquesta distribució dels entrenaments requereix una modulació de l’esforç. Segons el segon entrenador blaugrana, Toni Gerona, “la intensitat és més gran a principi de setmana. El volum també, perquè fem dues sessions, i a mesura que s’acosta el cap de setmana, a fi que el jugador estigui més descansat per al partit, la sessió s’escurça però la intensitat és alta perquè és pròpiament un entrenament d’handbol.”

Diumenge, dia de festa

Els jugadors blaugrana juguen dissabte i descansen diumenge, tot i que el dimecres, quan corren a primera hora del matí, tenen la resta del dia per descansar. Aquesta planificació setmanal se seguirà fins a final de temporada i permetrà preparar a consciència cadascun dels nou partits que queden per disputar.
‘Planning’ setmanal d’handbol
Propera aturada a la Lliga
Per Setmana Santa no hi haurà jornada de Lliga Asobal. Es disputa el partit de les estrelles i els jugadors que no hi vagin convocats tornaran a tenir quatre dies de festa, com van tenir la setmana passada.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana