10.03.2007 19:15

Imparables cap a la final (34-29)

El FC Barcelona Cifec ha superat amb molta claredat al CAI Aragó en les semifinals de la Copa del Rei. Els homes de Xesco Espar, que ha fet moltes rotacions, jugaran la final aquest diumenge (17:00 h, La 2).

S’han complert els pronòstics. El Barça Cifec no ha deixat marge a la sorpresa i s’ha desfet del CAI Aragó amb autoritat (34-29) com a pas previ per lluitar per la quinzena Copa del Rei de la història de la secció. L’encert atacant i una nova exhibició de David Barrufet han acabat decantant el matx cap al bàndol blaugrana. Davant la superioritat, Xesco Espar s’ha permès el luxe de fer rotacions per tal de dosificar l’equip de cara a la final d’aquest diumenge.

El Barça va per feina

El 0-1 inicial ha estat l’únic avantatge del CAI en tot el partit. Ràpidament, amb un Iker Romero encertat, el Barça s’ha posat per davant amb una renda còmode en el marcador. A partir del minut 12, l’equip blaugrana ha dominat per 4 o 5 gols pràcticament fins el descans. Els aragonesos no trobaven la manera d’aturar els contraatacs de Juanín. A més, els de Xesco Espar han ofert una gran varietat de recursos ofensius. L’encert atacant i novament l’actuació destacada del porter, en aquest cas David Barrufet, han marcat la diferència. En els últims deu minuts, un parcial de 2-6 ha permès al CAI Aragó tornar a entrar al partit, però dos gols barcelonistes han posat el 19-15 amb que s’ha arribat al descans.

La segona part, un tràmit

El decorat no ha variat en el segon temps, més aviat el contrari. Només començar, el FC Barcelona Cifec ha marxat de set, deixant el duel gairebé sentenciat. El 29-21 del minut 45 ha estat la màxima diferència. La renda de gols que disposava l’equip ha permès a Xesco Espar dosificar alguns jugadors, com ara Iker Romero o Juanín García, pensant ja en la final. El CAI ha aprofitat aquesta circumstància per escurçar distàncies en el marcador fins el 34-29 definitiu. El Barça ha tornat a demostrar que no vol marxar d’Altea sense la Copa.
La fitxa del partit
FCB CIFEC, 34
CAI Aragó, 29

FCB Cifec: Barrufet, Juanín (8), Tomàs (3), Puig, Jerome (6), Iker Romero (5), Vori (4) –set inicial - Hernández (1), Nagy (3), Larholm (2), Skrbic (2), Perunicic i Ugalde.

CAI Aragó: Lapagne, Doder (1), Carton (2), Rivera (1), Ortega (1), Prendes (4), Sorrentino (1) –set inicial- Sorli (2), Stian Vatne (1), Ibai (2), Víctor Álvarez (3), Pablo, Arrhenius (6) i Zaky (5).

Àrbitres: Ríos i Fernández

Parcials: 4-1, 7-4, 11-7, 15-10, 17-13, 19-15 (descans), 23-16, 26-19, 28-21, 31-24, 32-27 i 34-29 (final).