28.02.2007 22:00

Dos punts de ‘Champions’ (35-32)

El Barça Cifec ha aconseguit una victòria davant l’Ademar de León que el situa a la tercera plaça de la lliga Asobal que dóna accés a jugar la Lliga de Campions la pròxima temporada.

L’equip blaugrana li ha pres la tercera posició de la lliga Asobal al Caja España Ademar, després de guanyar l’equip lleonès per 35-32. Tot i que a un minut del final els de Xesco Espar guanyaven de cinc gols, fet que els donava el ‘gol average’ a favor, els blaugranes han acabat perdent-lo. Ara els blaugranes sumen 29 punts, un més que l’equip de Manolo Cadenas.

Igualat en el descans

Els primers 30 minuts del partit, l’Ademar de Lleó ha controlat en tot moment el partit i ha superat el Barça en el marcador. La superioritat dels lleonesos s’ha donat gràcies a la gran defensa que han fet els de Cadenas, marcant sobretot a Iker Romero. A més, les parades de Saric i els pals dels blaugranes Vori, Juanín i Jerome Fernández han fet que els lleonesos aconseguissin en el tercer parcial una avantatge de cinc gols.
L’aparició de Victor Tomàs amb dos gols seguits a vuit minuts del descans ha fet revifar al Barça Cifec que ha aconseguit arribar amb un empat a 16 gols a la mitja part.

Els blaugranes es desperten

A la segona part, l’equip blaugrana ha sortit amb una altra mentalitat. Els d’Espar han tret partit dels contraatacs i han pogut anar durant tot aquest temps per davant en el marcador. La remuntada blaugrana en els següents 30 minuts s’ha pogut aconseguir gràcies en bona part al joc per les bandes, on Juanín i Victor Tomás han estat els protagonistes.
En el minut 36, Nagy ha estat expulsat amb targeta vermella directa després d’una topada amb Entrerríos. Amb aquesta expulsió l’equip d’Espar s’ha quedat amb quatre jugadors al camp més el porter, degut a una exclusió de Juanín.

Gran joc blaugrana

A partir de l’expulsió de Nagy, el Barça Cifec ha desenvolupat el seu millor joc fet que ha permès agafar una gran diferència en el marcador. Durant els darrers minuts del partit ha destacat el gran joc col•lectiu de l’equip blaugrana i la bona definició dels contraatacs per part de l’equip de Xesco Espar.

Amb aquesta victòria, els blaugranes aconsegueixen superar un dels primers reptes de la setmana. El pròxim serà aquest dissabte, també al Palau, davant el Flensburg on els de Xesco Espar han de remuntar l’eliminatòria de ‘Champions’.
FCB CIFEC, 35
ADEMAR DE LEÓN, 32

FCB Cifec: Losert, Juanín (4), Hernández (2), Jerome ( 8), Romero (8), Nagy (1), Vori –set inicial-, Barrufet (p), Tomàs (6), Puig (4), Ugalde, Cañellas, Larholm (1), Skribic (1).

Ademar: Saric, Jakobsen (9), Aginagalde (2), Krivoshlykov (1), Morros (2), Urdiales (1), Garralda (5)–set inicial-, Perales (5), Entrerríos (3), Castresana, Laluska (1), Stranovsky (2), Sigurdsson (1).

Àrbitres: Enrique Ríos Martín i Cristina Fernández Piñeiro.

Parcials: 2-3, 3-6, 4-9, 9-12, 14-14, 16-16 (descans), 20-18, 24-23, 26-24, 28-26, 32-29, 35-32.