L’Inter serà el rival a la final de la Supercopa (2-5)

Futbol sala

03.09.2011 21:58

Llorenç Tarrés (enviat especial)

El conjunt d’Alcalá de Henares ha fet bons els pronòstics i ha deixat fora de combat l’amfitrió Carnicer. Els de David Marín, molt ben reforçats aquest estiu, han trencat la resistència local en els minuts finals.

La fitxa del partit
CARNICER TORREJÓN, 2
INTER MOVISTAR, 5

Carnicer Torrejón (1+1):
Prieto, Rivillos, José Carlos (1), David, Jorge (1); David, Rober, Caio, Kita, Iván, Juanlu, Bingyoba, Párraga.

Inter Movistar (1+4): Juanjo, Rafael, Matías, Eka, Matamoros (2), Diego, Schumacher (1), Ortiz (1), Pola, Batería (1), Hugo, Betão.

Gols: 0-1, Matamoros, min 18; 1-1, José Carlos, min 20; 1-2; Schumacher, min 28; 2-2, Jorge, min 31; 2-3, Bateria, min 35; 2-4, Matamoros, min 37 i 2-5, Ortiz, min 39.

Àrbitres: Fortes Pardo i Martínez Flores (Múrcia). Grogues a Jorge, José Carlos i Párraga, i a Matías, Pola i Ortiz. Vermella directa al local David.
Tal com ha fet el Barça Alusport però amb molt més patiments, l’Inter Movistar s’ha classificat per a la final de la Supercopa. Final apassionant, per tant, la que es promet aquest diumenge al pavelló Jorge Garbajosa entre els que, ara per ara, són els dos grans projectes del futbol sala.

Tot i tenir les millors ocasions i gaudir d’un clar domini territorial, l’Inter Movistar no ha pogut obrir la llauna fins al final de la primera part. Un golàs a la mitja volta de Matamoros confirmava el domini dels de David Marín, però el Carnicer ha igualat el marcador abans del descans amb un gol de José Carlos.

El conjunt de Torrejón també ha disposat d’algunes bones oportunitats, més en el primer temps que en el segon, però sempre en guspires individuals o fruit de contraatacs, tradicionalment la seva millor arma.

En el segon temps s’ha repetit el guió. El domini interista s’anava fent patent, amb l’imparable Betão generant perill a la posició de pivot i jugadors com Batería desbordant. Però el gol de Schumacher (1-2) ha trobat resposta: els locals han tornat a empatar amb una genialitat de José Carlos que ha rematat Jorge a porteria buida. El partit s’ha escalfat de valent i s’ha acabat decidint amb els gols de Batería, Matamoros i Ortiz en els instants finals.