Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


“Guanyar amb el Barça és el repte més bonic”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Sala

29.08.2011 19:51

Javi Rodríguez: “Guanyar amb el Barça és el repte més bonic”

Gustau Galvache / Carles Cascante


Capità, líder i fidel a uns colors. Poc més es pot afegir d'un jugador que ho ha donat tot per la samarreta blaugrana. Complirà la seva sisena temporada al Palau i afirma, amb una motivació intacta, que el repte més bonic "és guanyar amb el Barça".Haver guanyat 4 títols què representa de cara a la propera temporada?

"És una major exigència i això a nosaltres ens agrada. Però cal aparcar el de l'any passat i tenim ara un futur i un present molt bo i competicions noves que cal solucionar com puguem."

Com rebaixaria aquesta expectació que hi ha per la Copa d'Europa?

"Sí que és veritat que hi ha il·lusió, emoció, ganes d'aquesta Copa d'Europa, i sí que és un error que se n'estigui parlant tant d'ella. En tres dies ens juguem la Supercopa d'Espanya i és el títol en què hem de pensar, cal anar pas a pas. S'ha de passar primer una fase prèvia que juguem a Letònia, després tenim una segona fase i després una Final a Quatre. És complicat, és el primer any que la disputem. I ara el que hem de fer si volem seguir creixent és guanyar la Supercopa, que és el primer títol oficial."

Quin és el nivell d'exigència real del Barça ara mateix?

"Si no estem al màxim, crec que sí estem a un nivell òptim. És bo que es continuï confiant en aquesta secció. Cada dia anem creixent i crec que hi ha bona base i bon cos tècnic per fer coses bones."

Com es troba Javi Rodríguez?

"La veritat és que ara em trobo bastant bé. Fa vuit setmanes que he tingut una operació al turmell. I no sé si estic vivint una segona o una tercera joventut, però el que sí que puc dir és que estic molt il·lusionat, molt content i amb molta fam de títols. Això és el que em fa estar amb aquesta energia que tinc a l'hora de jugar."

Dues noves incorporacions aquesta temporada, la de Gabriel i Sergio Lozano, què poden aportar a l'equip?

"Gabriel és un jugador contrastat, un jugador de la selecció Brasilera, importantíssim en les últimes temporades a l’Inter. Un jugador que ho ha guanyat tot, pràcticament tot. Ens aportarà molta experiència, sobretot a les finals. Sergio Lozano és un jugador molt bo, portent, amb moltes ganes i molta il·lusió. I és un jugador que també ens donarà tardes d'alegria."

Vostè que ho ha guanyat tot, quin repte li queda?

"Seguir guanyant. Guanyar amb el Barça és el repte més bonic. Els equips es motiven més. El fet de guanyar amb el Barça té més repercussió que guanyar amb un altre equip.”

Notícies Futbol Sala


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana