Golejada a Santa Coloma (0-4)

27.08.2011 20:39

El Barça Alusport ha posat punt final als amistosos de pretemporada guanyant per 0-4 a la pista del Marfil Santa Coloma. Javi Rodríguez ha tornat a jugar i ha marcat el quart gol dels blaugranes.

MARFIL SANTA COLOMA, 0
FC BARCELONA ALUSPORT, 4

Marfil Santa Coloma (0+0):
Vara, González, Segura, Hoshi, López – cinc inicial – Lolo, Busquets, Geison, Redondo, Buendía

FC Barcelona Alusport (3+1): Cristian, Fernandao, Lin, Torras (1), Saad (1) - cinc inicial – Ari, Javi Rodríguez (1), Lozano (1), Wilde, Tolra, Martel, Paco Sedano

Gols: 0-1, Lozano, min. 5; 0-2, Saad, min. 14; 0-3, Torras, min. 17; 0-4, Javi Rodríguez, min. 22

Targetes: Vermella a Wilde (min. 32)
El Barça ha aigualit la presentació del Marfil Santa Coloma davant de la seva afició. Els de Sergio Mullor han perdut per un clar 0-4 un partit dominat des del començament pels blaugranes.

Al minut quatre Sergio Lozano ha obert el marcador. Ha estat amb un potent xut que ha superat Vara sense contemplacions. La superioritat dels de Carmona ha continuat augmentant. Al minut 14 Saad s’ha aprofitat de l’esquena de Geison. El xut de l’italo-brasiler ha tocat al jugador del Marfil i la trajectòria que ha pres la pilota ha despitat al porter local.

Abans d’arribar al descans una excel•lent assistència de Fernandao ha estat ben aprofitada per Jordi Torras que ha afusellat la porteria dels de Mullor amb el 0-3.

La millor notícia de la tarda ha arribat just a la represa. Aleshores Javi Rodríguez, que ha pogut tornar a jugar després de l’operació al turmell a la qual es va sotmetre quan va acabar la temporada, ha marcat el 0-4, aprofitant un bon passi d’Ari Santos.

El partit s’ha endurit un pèl arran d’una falta dura de Wilde sobre Òscar Redonde. El blaugrana ha vist la targeta vermella per aquesta acció. Tot i això, el Marfil ni ha pogut marcar malgrat disposar d’un xut de penal per unes mans clares de Lozano. El xut de Rubén González s’ha estavellat al travesser. El mateix Lozano ha marcat sobre la botzina però han invalidat el que hauria pogut ser el cinquè culer.

La pròxima cita en pista ja serà a Torrejón de Ardoz on el Barça Alusport jugarà la semifinal de la Supercopa contra ElPozo Múrcia. Això serà dissabte dia 3 de setembre.