Nou triomf davant Benicarló (3-6)

Futbol Sala

20.08.2011 21:37

En el test més exigent del que portem de pretemporada, el FC Barcelona Alusport s’ha imposat a domicili al Benicarló. Wilde i gabriel, amb dos gols, han estat els màxims golejadors d’un clàssic partit de pretemporada.

El pavelló de Peñíscola ha estat l’escenari d’aquest duel entre dos equips de la Divisió d’Honor que ha acabat amb triomf del campió de Lliga. Tots dos equips han acusat la manca de ritme, malgrat que segons Carmona “l’equip ha estat millor que en el darrera amistós jugat”. El tècnic barcelonista s’ha mostrat més satisfet amb el primer temps que amb la represa i ha aprofitat el partit per donar minuts a tots els seus jugadors disponibles.

Gabriel i Wilde, golejadors

Una de les cares noves d’aquest Barça Alusport, Gabriel, ha estat l’autor del primer gol del matx. Ha arribat als 8 minuts de joc. Quatre minuts més tard, Ari ha estat l’autor del 0-2. Els locals, però, han sabut reaccionar de la mà del seu millor jugador, Lolo, però ben poc els ha durat l’esperança d’una possible remuntada, ja que Fernandao, al minut 18 ha establert l’1-3.

Ja a la represa, Wilde ha marcat el quart del Barça (min. 24), Alonso ha retallat distàncies per al Benicarló, però la dupla formada per Wilde i Gabriel han acabat marcant novament i sentenciant amb el 2-6. Al minut 38, però, Chino, ha acabat de maquillar l’electrònic amb el 3-6