La punteria marca la diferència (4-3)

26.11.2010 22:31

Llorenç Tarrés

El Barça Alusport ha perdut a la sempre difícil pista del Triman Navarra. Una derrota per la mínima que farà que el conjunt de Marc Carmona cedeixi el liderat de la Divisió d’Honor si dissabte el Lobelle venç a la pista del Benicarló.

És només la segona derrota de la temporada per al primer equip de futbol sala, que s’ha avançat gràcies a un gol d’Igor ben entrada la segona meitat. Ha costat molt obrir el marcador però quan s’ha fet el més difícil, en el mateix minut els locals han empatat.

A partir d’aquí, el Navarra ha marcat la diferència amb dos gols més. El Barça Alusport ha intentat reaccionar i Wilde ha posat emoció amb el 3-2 amb el porter jugador, però en el següent atac el local Roberto ha marcat el quart i ha fet inútil l’última diana, obra de Javi Rodríguez, quan només quedaven tres segons per al final.

Un rival molt potent

No té el nom d’El Pozo i l'Inter però cal no oblidar que l’actual Triman Navarra, abans MRA, és el vigent subcampió de Lliga. Un molt bon bloc, que té jugadors de la talla individual de Rafa Usín, i que ha fet de l’Universitario de Pamplona un autèntic fortí on encara no ha guanyat cap equip aquesta temporada.

El Barça Alusport ha sortit a la pista amb un cinc de gala, amb Cristian sota els pals, acompanyat de Chico, Jordi Torras, Saad i Wilde. Els blaugranes han portat el domini del partit, monopolitzant la pilota i buscant constantment la porteria d’un conjunt navarrès que es defensava bé i aprofitava qualsevol ocasió per sortir a la contra.

Wilde topa amb Juanito

Wilde ha tingut la primera ocasió del partit, un llançament de penal per unes mans dins l’àrea de Parrel, que ha vist la targeta groga. El brasiler, però, ha topat amb un encertat Juanito, que poc després tornava a guanyar la partida a Wilde en un mà a mà.

El Barça Alusport dominava davant un rival ben tancat però que a l’hora de crear trobava a faltar la figura d’un líder com és el veterà Eseverri. En tot cas, els dos equips han marxat al descans amb un poc habitual empat a zero, i amb Juanito i Cristian com a grans protagonistes.

xota-fcb2.jpgLa segona meitat ha començat amb més ritme i, fruit d’això, han arribat els gols. Després de 27 minuts de partit, els blaugranes s’han avançat amb una diana d’Igor, que havia estat dubte durant tota la setmana a causa dels seus problemes al turmell. Ha jugat i ha marcat, cosa que semblava que encarrilaria el triomf.

Navarra posa els gols

Però en el mateix minut de joc, el Triman Navarra ha empatat amb una acció de Cuco, fruit d'una innocent pèrdua de pilota. Els locals, en plena efervescència, s’han avançat tres minuts després amb una acció brillant de l’internacional Rafa Usín, que ha superat Cristian amb una preciosa vaselina. Carlitos, des del punt de doble penal, aprofundia en la ferida amb el tercer.

Amb tot perdut, Marc Carmona ha fet entrar el porter jugador, i el Barça Alusport ha creat molt perill. Wilde finalment ha trobat el camí del gol i ha posat en tensió l’Universitario de Navarra, que no ha pogut cantar victòria fins que Roberto ha marcat el quart de camp a camp. El gol de Javi Rodríguez, de penal quan quedaven tres segons per al final, ja no servia per a res.

Si dissabte el Lobelle supera la difícil visita a Benicarló, el Barça Alusport deixarà de ser líder. Un fet tan anecdòtic com quan l’equip blaugrana mirava els seus rivals des de la primera posició.

Javi Rodríguez ha marcat el tercer gol blaugrana. Fotos: LNFS.
La fitxa del partit
TRIMAN NAVARRA, 4
FC BARCELONA ALUSPORT, 3

Triman Navarra (0+4):
Juanito, Araça, Roberto, Rafa Usín, Parrel –cinc inicial–, Uge, Jesús, Cuco (1), Isi, Carlitos.

FC Barcelona Alusport (0+3): Cristian, Chico, Jordi Torras, Saad, Wilde –cinc inicial–, Carlos, Javi Rodríguez, Lin, Igor (1).

Gols: 0-1, Igor, min 27; 1-1 Cuco, min 27; 2-1, Rafa Usín, min 30; 3-1, Carlitos, min 31; 3-2, Wilde, min 39; 4-2, Roberto, min 39 i 4-3, Javi Rodríguez, min 40.

Àrbitres: Arce Ruiz i De Juana González. Grogues a Parrel, Araça, Rafa Usín, Jesús, Chico i Javi Rodríguez.

Pavelló: Universitario de Pamplona. Uns 3.000 espectadors.