Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


La lesió d’Igor es queda en un ensurt


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

22.11.2010 13:26

La lesió d’Igor es queda en un ensurt

Llorenç Tarrés


Després de ser explorat aquest dilluns, el turmell d’Igor presenta una lesió de poca importància. La seva evolució ha estat molt satisfactòria i el jugador s’anirà incorporant als entrenaments amb el grup al llarg de la setmana.


El blaugrana va haver de retirar-se abans d’hora del partit contra Cartagena a causa d’una forta contusió al turmell dret. En principi es temia un esquinç però el de Fortaleza ha evolucionat bé al tractament antiinflamatori que ha rebut aquest cap de setmana i la situació ha quedat en un ensurt i no pas en una lesió d’importància.

Si bé encara té la zona una mica inflada, l’ala brasiler gairebé no té molèsties. De fet, ja divendres va sortir pel seu propi peu del Palau i els metges van decidir recomanar-li repòs i no fer cap prova complementària .

Pendent d’evolució per jugar a Navarra

Per tant, la presència d’Igor al partit de divendres a la pista del Triman Navarra no està en absolut destacartada si bé tampoc es pot garantir a aquestes alçades. Dependrà molt de com respongui el jugador a les sessions d’entrenament d’aquests dies. Els metges del Club, en tot cas, són optimistes.
Igor es va lesionar en aquesta acció. Foto: Àlex Caparrós - FCB.
Igor es va lesionar en aquesta acció. Foto: Àlex Caparrós - FCB.
Test de força màxima
Els jugadors del Barça Alusport han realitzat aquest dilluns unes proves de força màxima que es fan regularment. L’objectiu és posar a prova els principals grups musculars de les cames i el tronc de cada jugador per actualitzar així les càrregues de pes que podran treballar al gimnàs en el pròxims mesos.


Comparteix a

Notícies Futbol Sala


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana