El tercer derbi de la temporada

02.11.2010 16:32

El derbi del futbol sala català es repetirà per tercera vegada aquest dissabte al Palau a les 16.15 h i en directe per Barça TV. Els de Carmona no volen perdre la bona ratxa davant els de Santa Coloma amb dues victòries durant aquesta temporada.

I és que en les dues ocasions que s’han vist les cares el FC Barcelona i el Marfil Santa Coloma aquesta temporada, els duels sempre han caigut del costat blaugrana amb certa solvència.

Precedent a la pretemporada

L’1 de setembre passat, en plena pretemporada, el FC Barcelona va disputar un triangular en format 3x1 amb el Petromiralles Manresa i el Marfil Santa Colona.

En partits de només 30 minuts els blaugranes es van imposar al Manresa per un còmode 0 a 8 i davant els de Santa Coloma van aconseguir la victòria per 4 gols a 2 , en uns primers deu minuts quasi perfectes dels homes de Marc Carmona.

La Lliga catalana, també blaugrana

2010-09-11_FCB_FUTBOL_SALA_-_MARFIL_SANTA_COLOMA_027.jpgEl segon enfrontament d’aquesta temporada entre barcelonins i els dels Barcelonès Nord va ser la final de la Lliga Catalana. A la Diada Nacional de Catalunya, l’onze de setembre, els de Carmona aixecaven la tercera Lliga Catalana de futbol sala consecutiva pel futbol sala blaugrana.

En aquest segon enfrontament va destacar una de les noves incorporacions del FC Barcelona per a la temporada 2010/11, el pivot brasiler Wilde, que amb dos gols va ser fonamental per al triomf blaugrana.
Els jugadors del Barça celebrant un gol davant el Marfil Santa Coloma. Foto: Arxiu-FCB
El Marfil ja sap el que és guanyar al Palau
Malgrat que la temporada passada el FC Barcelona es va imposar per un còmode 5 a 1 al Marfil Santa Coloma, els del Barcelonès Nord ja saben el que és guanyar al Palau. A la penúltima jornada de la fase regular de la temporada 2008/09, els de Santa Coloma van fer saltar la sorpresa i es van imposar al FC Barcelona a domicili per 0 gols a 2 .