Triple victòria dels representants blaugrana

Futbol sala

18.10.2010 11:46

Llorenç Tarrés

El debut al Grand Prix d’Anápolis dels sis internacionals del Barça no va poder ser més positiu. Brasil, Espanya i Itàlia van obtenir la primera victòria. Wilde, Ari i Torras, a més, van estrenar-se amb gol.

L’amfitrió va obrir el foc del torneig i ho va fer amb una còmoda victòria davant la República Txeca per 9-2. Si bé els txecs van sorprendre amb un gol al primer minut, ràpidament la 'canarinha' va agafar el comandament del partit. Ho va fer de la mà del blaugrana Wilde, que va empatar ràpidament amb un gran gol i va tranquil·litzar els aficionats de la 'verdeamarelha'.

A partir d’aquí, els de Marcos Sorato van dominar com i quan van voler. El jugador d’Inter Gabriel va fer el 2-1, el blaugrana Ari Santos va fer el tercer i Wilde va repetir ja ben entrada la segona part amb el provisional 7-1.

Golejada d’escàndol d’Espanya (13-0)

lin_spain_Cristiano_BorgesCBFS.jpgPer la seva banda, Espanya no va tenir cap mena de contemplació davant una selecció de Qatar molt inofensiva. Els de Venancio van superar la dotzena de gols i encara n’haurien pogut marcar més davant un rival que amb prou feines era capaç de passar del mig del camp. Jordi Torras va col·laborar amb un gol, Lin no va marcar i Cristian va jugar tota la segona meitat.

Itàlia i la seva llei del mínim esforç (2-0)

L’últim partit de la jornada el va disputar la Itàlia de Saad Assís, que s’enfrontava al modest combinat de Zàmbia. S’esperava una altra golejada, però els de Roberto Menichelli només van poder guanyar 2-0. Saad va ser titular, però no va marcar.
Wilde remata a porta en el primer partit de Brasil. Fotos: Cristiano Borges - CBFS.