Golejada a Guadalajara (3-8)

09.10.2010 20:16

El primer equip de futbol sala del Barça ha aconseguit la tercera victòria de la temporada a la Divisió d’Honor. Els de Marc Carmona han golejat el Gestesa amb una gran actuació de Wilde, autor de quatre dianes.

Contra el cuer de la Lliga el Barça no podia fallar i amb aquest objectiu han saltat els jugadors de Marc Carmona a la pista del Gestesa Guadalajara. El primer equip de futbol sala blaugrana ha marcat el ritme del partit des de l’inici del mateix i no s’ha deixat sorprendre.

Inici fulgurant

gestesa_-_fcb.JPGEl gol de Wilde als nou segons de partit ha servit per avançar ben aviat el Barça al marcador. Una pilota en profunditat de Torras l’ha rematat pràcticament sol el pivot brasiler al fons de la xarxa. A Wilde se li han unit els altres dos fitxatges dels curs per mirar de distanciar-se del Gestesa. En el mateix minut, el 4 de partit, Jordi Torras ha signat el 0-2 en aprofitar el refús del porter rival al xut de Saad. Immediatament després, Jesús Calvo ha escurçat diferències (1-2), però Wilde, de córner, ha contrarestat la diana del conjunt manxec i Lin ha marcat el quart gol del Barça (min 5) en aprofitar l’assistència d’Ari Santos.

Sentencia abans del descans

Tot i que el conjunt de Guadalajara, en un contraatac, s’ha tornat a apropar als de Marc Carmona cinc minuts més tard, Wilde, novament en jugada personal (min 13), i Javi Rodríguez (min17), fruit d’un contraatac iniciat pel porter Cristian, han deixat clar al rival qui manava sobre la pista amb dos gols més a favor del Barça (2-6). Però abans del descans, la tercera diana local, obra de Moi, ha provocat una nova reacció dels blaugranes i Wilde, amb un xut creuat al pal llarg, i Ari Santos han tancat el marcador.

El millor resultat del curs

gestesa_-_fcb3.JPGI és que en la segona part del matx, el Barça, com a conseqüència de la lluita del rival, no ha trobat la manera d’ampliar la que ja és la més gran golejada de la temporada a la Lliga (3-8). Sí que hi ha hagut temps, però, perquè Chema, el porter del filial, debutés i disputés els seus tres primers minuts amb l’equip de Carmona. Amb aquest triomf, el tercer de la temporada, i quan encara falta el partit que diumenge disputaran l'Inter Movistar i el Caja Segovia, els de Marc Carmona es col·loquen tercers a la classificació de la Divisió d’Honor amb 10 punts.

Javi Rodríguez, autor d'un dels vuit gols del Barça a Guadalajara. Fotos: LNFS.
La fitxa del partit
GESTESA GUADALAJARA, 3
FC BARCELONA, 8

Gestesa Guadalajara (3+0): Sergio, Jesús Calvo (1), Moi (1), Carlos Anós, Blecua –cinc inicial-, Dani, Ferreira (1), Juanillo, Kensuke, Velasco i Shota.

FC Barcelona (8+0): Cristian, Ari (1), Torras (1), Saad, Wilde (4) –cinc inicial-, Carlos, Javi Rodríguez (1), Lin (1), Igor i Chema.

Gols: 0-1, Wilde, min 1; 0-2, Torras, min 4; 1-2, Calvo, min 4; 1-3, Wilde, min 4; 1-4, Lin, min 5; 2-4, Ferreira, min 11; 2-5, Wilde, min 13; 2-6, Javi Rodríguez, min 17; 3-6, Moi, min 19; 3-7, Wilde, min 19 i 3-8, Ari, min 19.

Àrbitres: Arce Ruiz i De Juana González. Grogues a Dani, Juanillo, Cristian i Lin.